Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Tunnelma katossa opiskelijoiden talviriehassa - video Mikkelin Naisvuorelta

10.02.201617:00
  • Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen opiskelijat kerääntyvät ensimmäistä kertaa yhteen. Winter 4 –talviriehatapahtuma.

    Oona Lehtinen, Laura Saarinen, Iris Willaert ja Jana de Ryst tasapainoilivat tandemhiihtosuksilla Winter 4 -opiskelijariehassa Mikkelin Naisvuorella keskiviikkona. Kuva: Taru Hokkanen

Viideltä saunaan ja kuudelta paljuun. Näihin sanoihin tiivistyivät Mikkeliin kokoontuneiden opiskelijoiden suunnitelmat keskiviikolle.
Sauna ja lämmin paljukylpy tulivatkin tarpeeseen, sillä moni ryvetti itsensä läpimäräksi Naisvuorelta puoliltapäivin startanneessa talviriehatapahtumassa.

Ohjelmassa muun muassa luutapalloa ja tandemhiihtoa, ja suun kostukkeeksi oli tarjolla alkoholittomia drinkkejä.
— Alun perin suunnittelimme tänne myös pulkkamäen, mutta se muuttui säiden takia vesiliukumäeksi, naureskeli Winter 4 -tapahtuman tuottaja Tiina-Riikka Turunen.

Kotkasta Mikkeliin päivällä saapuneet Toni Piispa ja Osmo Leino kannustivat suosikkijoukkueitaan äänekkäässä luutapallokatsomossa.

Miesten mielestä ammattikorkeakoulujen välinen yhteistapahtuma tuli tarpeeseen.
— Kun koulut yhdistyvät ensi vuoden alusta, niin on todella mukava nähdä ihmisiä muilta kampuksilta. Mikkelissäkin on mukava käydä, kun eihän tänne muuten tulisi lähdettyä, sosionomiopiskelija Piispa sanoi.
— Sateinen sääkään ei haittaa, sillä hauskaa tällä ollaan pitämässä, Leino lisäsi.

Kotkalaisilla oli luvassa tiukka iltapuhde, sillä bussi takaisin kohti Kymenlaaksoa lähtee aamukolmelta. 
— Se on aika kova puserrus, mutta onneksi meillä on oma kitaristi autossa viihdyttämässä, Piispa heitti.

Opiskelijoita saapui Mikkeliin keskiviikkona Kouvolasta, Kotkasta ja Savonlinnasta yhteensä noin 200. Mukana oli runsaasti myös vaihto-opiskelijoita.

Ensimmäistä kertaa järjestetystä Winter 4 -tapahtumasta tulee jokavuotinen ja se kiertää vuosittain kaupungista toiseen.

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä