Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Teatterissa keskustellaan teatterista: Mitä se on tänään ja huomenna?

Päivitetty: 07.03.201610:30
1
  • Savonlinnan teatterin ohjelmistossa jatkavat edelleen myös Soittokielto Remix ja Pekka Töpöhäntä.  Kuva: Soila Puurtinen

Savonlinnan Teatterikerho järjestää tänään 7. maaliskuuta keskustelutilaisuuden Onnellisten klubilla. Teatterista ovat keskustelemassa Savonlinnan teatterinjohtaja Taava Hakala, Varkauden kaupunginteatterin johtaja Kari Suhonen sekä Itä-Savon päätoimittaja Tiina Ojutkangas. Otsikkona keskustelussa on Teatteri tänään ja huomenna. Yleisö saa myös kysellä ja esittää mielipiteitään. Tapahtuma alkaa kello 18. 

Keskiviikkona 9. maaliskuuta Onnellisten Klubilla vierailevat OKL:n ope-art opiskelijat oman esityksensä kanssa. Onnellisten klubiin on vapaa pääsy.
Teatterilaiset tanssittavat savonlinnalaisia torstaina. Näyttelijöistä koottu orkesteri päivätanssittaa ihmisiä Wanhalla Kasinolla kello 13.

Teatterin ohjelmistossa jatkavat edelleen myös Soittokielto Remix ja Pekka Töpöhäntä. 

 

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Teatteri ei saa talousvaikeuksistaan huolimatta ottaa liian kevyttä linjaa. Musikaalit, farssit ja hupailut eivät oikeuta teatteria nauttimaan merkittäväää yhteiskunnan tukea. Kyllä yhteiskunnan tuen turvin täytyy esittää myös draamaa ja kokeilevaa teatteria sekä toimia aktiivisesti yhteiskunnallisessa keskustelussa.Teatterin on purtava sitä kättä, joka sitä ruokkii. Ei pelkällä hupihömpällä ja laululla ja soitolla pitkälle pötkitä. Käsittelemällä merkittäviä inhimillisiä ja sosiaalisia teemoja teatteri oikeuttaa olemassaolonsa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä