Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Susi söi pihakoiran Juvalla yöllä — koira oli aamulla löydettäessä vielä hengissä, mutta jouduttiin lopettamaan

15.05.201713:59
46
  • Susi Ranuan eläinpuistossa.||| Wolf at the Ranua wildlife park.
For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use.  
All Over Press

    Arkistokuvan susi on kuvattu Ranuan eläinpuistossa. Kuva: Ismo Pekkarinen

Riistakeskukseen on tullut tieto, että susi on syönyt pihakoiran Juvalla. Tiedotteen mukaan susi on osittain syönyt pihakoiran Juvalla Laurkankaalla sunnuntai-iltana kello 22— 24 

Koira on löydetty aamulla hengissä, mutta pahoin loukkaantuneena talon läheisyydestä pellonlaidasta. Koira jouduttiin lopettamaan.

Riistakeskus kertoo selvittävänsä tapahtunutta tarkemmin. 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Tane (kirjautumaton)
Yleensä ne jättää pelkän pään jäljelle. Susi on hieno eläin, muttei niin hieno, että tarttis pihoille tulla. Tähän joku nyt sitten viisaana sanoo, että me ihmiset olemme muuttaneet susien maille. Totta toinen puoli, mutta meidänkin on jossain asuttava, Lemmikkeinemme ja lapsinemme.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Koira voidaan aivan hyvin jättää yöksi pihalle, jos piha aidattu tai jos jätetään pienempään aitaukseen. Olen susien ystävä, mutta jos tuo susi löydetään ja tunnistetaan, niin en vastusta lopettamista.

Lähettänyt käyttäjä mieköseoon (kirjautumaton)
Koira ei sudelle pärjää muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Rakentaka aitaus koiralle ei tarvitse kiinni pitää eikä ulkopuoliset pääse kunhan maa vahvistetaan myös aidan kohdalta. Harmittava tapaus.

Lähettänyt käyttäjä ERKKI TOLVANEN (kirjautumaton)
Kyllä koiran pitää saada olla omassa pihassaan asiallisesti kytkettynä tai tarhassaan niin , että susi ei häiritse sen olemista mihinkään vuorokauden aikaan..Tämäkin susi on järkevintä poistaa päiviltä HETI eikä jäädä odottelemaan lisää sen raatelemia koiria tai muita kotieläimiä..Se ei sitä muuten lopeta..Tämä on ollut nähtävissä niin monissa tapauksissa missä susi pääsee pihapiirissä raatelemaan koiran sama susi tekee sitä jatkuvasti..Näihin tapauksiin on puututtava HETI..

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jos vähänkään välittää kotieläimensä hengestä ja hyvinvoinnista, ei jätä sitä itsekkäästi petojen armoille pihaan, "kun sen tehtävä on vahtia pihaa". Turhaa uhriutumista käynnistää tällaisista tapauksista susivainoja.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Pihassamme näkyy ilveksen jälkiä joka talvi. Ei tulisi mieleenkään jättää koiraa pimeällä pihaan petojen ruuaksi, saati syyttää luontoa, jos koira joutuu saaliiksi. Mihin on hävinnyt maalaisjärki joiltakin maalaisilta?

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut