Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

Sulkavan kunnanjohtaja hakee Asikkalaan

15.03.201720:10
26
  • Rinna Ikola–Norrbacka tuli Sulkavan kunnanjohtajaksi toukokuun alussa vuonna 2014.

Asikkalan uuden kunnanjohtajan viran hakuaika päättyi keskiviikkona. Sulkavan kunnanjohtaja Rinna Ikola–Norrbacka on hakenut virkaa. Hakemuksia Asikkalaan saapui viitisentoista.

Asikkalan kunnan hallintojohtaja Jaana Rissanen kertoo, että kunnanhallitus päättää ensi maanantaina, kuinka ja missä aikataulussa kunnanjohtajan virka aiotaan täyttää.

Ikola–Norrbacka kommentoi tilannetta keskiviikkona lyhyesti.
— Olen hakenut Asikkalan kunnanjohtajan virkaa totta kai tosimielessä.

Ikola–Norrbacka aloitti työt Sulkavan kunnanjohtajana toukokuun alussa vuonna 2014. Hän tuli Sulkavalle Vaasasta, jossa työskenteli Vaasan yliopiston tutkija-tohtorina.

Asikkalan kunnan asukasluku oli vuoden 2015 lopussa 8287. Asikkala kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Päijät-Hämeen maakuntaan.

Asikkalan kunnanjohtajan virka vapautui, kun kunnanjohtaja Juri Niemisen virkasuhde kesällä päättyi. Virkaan syksyllä valittu henkilö ilmoitti, että hän ei ota virkaa vastaan. Juri Nieminen lähti Asikkalaan vuonna 2006 Sulkavan kunnanjohtajan virasta.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Mitähän mahtaa Sulkavan asukkaat miettiä kun ensin ulkoistetaan sote-palvelut ainakin 10 vuodeksi ihan hullulla sopimuksella. Poltetaan yhteistyön sillat moneen paikkaan. Ja lopulta sekä hallintojohtajalla ja nyt kunnanjohtajalla on haku päällä pois paiķakunnalta.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jos joku haluaa, että kunnanjohtaja on jossakin eläkeikään saakka, niin ei ainakaan alle viisvitosta kannata valita. Etenkin nykyään, jolloin pienet kunnat ovat lähinnä opiskelupaikkoja tulevaan. Imatralla vapautuu kohta hallintojohtajan paikka jonkun pienen kunnan johtajalle. Kun entinen valittiin Kouvolan kaupunginjohtajaksi.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei millään pahalla, mutta ei täällä mikään kunnanjohtaja mitään ole päättänyt sitten Sulkon. Kepu päättää ja se on sillä selkee. Se asia ei tule luulavasti koskaan muuttumaan, koska samat kepulit sinne äänestää kuntalaiset kerta toisensa perään eli ei ainakaan kannata valittaa kun itse päättää. Selvähän se, että pienet kunnat on ponnahduslautoja eteenpäin pyrkiville.

Sivut

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut