Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

Savonlinnan elinkeinopalveluista ei vielä päätöstä

14.03.201621:31
7
  • Savonlinnan Yrityspalvelut Oy Syke

    Savonlinnan kaupunginvaltuusto ei vielä päättänyt, lopetetaanko Yrityspalvelut Oy vai ei. Kuva: Tuija Pauhu

Savonlinnan kaupunginvaltuusto haluaa lisäselvityksiä kaupungin elinkeinopolitiikan hoitamisen vaihtoehdoista.

Valtuusto palautti äänin 46—5 uudelleen valmisteltavaksi esityksen, jonka mukaan elinkeinopalvelut siirrettäisiin kaupungin keskushallinnon hoitoon ensi vuoden alussa. 

Elinkeinopalvelut ovat nyt Savonlinnan Yrityspalvelut Oy:n hoidettavana.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei voi olla totta, että mitään ei pystytä päättämään.. Alkaa muistuttaa edellistä hallituskautta. Lehti voisi selvittää ketkä tätä uudelleen selvitystä pyysivät? ei kai vaan vihehvasemmisto kautta linjan?

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Normaalia Savonlinnan päätöksentekoa, eli suurin osa päätöksistä joilla saataisiin säästöjä ja järkevyyttä toimintaan perutaan ns. poliittisin perustein. Sama toistuu myös valtakunnan " Sipilä politiikassa" ,eli ei uskalleta tehdä kipeitäkin päätöksiä äänien menettämisen pelossa. Esim. valtakunnan päätöksien teossa on Virkamieshallitukset tehneet parhaat päätökset kautta aikojen, kansakunnan hyväksi.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Sykkeen hallitus on joutunut töihin, Äsken oli poliitokot Petarissa. Kävivät taxilla katsomassa oikein nähtävyyksiä, kun yrittäjät olivat muissa hommissa. Nyt on sitte vuorossa Kiina. Kovvoo hommoo! siirretään vaan kaupungin hoitoon. Samat henkilöthän siellä kuitenkin on päättämässä.

Lähettänyt käyttäjä tuloksia please.. (kirjautumaton)
Eiköhän siellä taas vatuloida tämäkin selvä tehostusoperaatio päin p...ttä. Kysymys on lopulta siitä ketkä siellä sitä toimintaa lopulta tekevät. Jos ne samat "kehittäjät" jatkavat niin tulos ei tuostaan kummene. Se ero tosin on että kun rahankäyttö on läpinäkyvämpää niin loppuu tolkuton reissuilu seminaareissa, Ukrainassa , Venäjällä, pohjoismaissa ja varuilta Kiinassakin. Halutaanko siis työpaikossa mitattavia tuloksia vai rekkakuormallinen raportteja ja suunnitelmia/vuosi.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut