Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Saaristoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Hanna  Kosonen uskoo, että kaikkia saaristoja kannattaa markkinoida matkailijoille kokonaisuutena

17.07.201712:47
3
  • Saaristoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk.) korostaa yhteistyön merkitystä matkailumarkkinoinnissa. Hän puhui Saimaa Summitissa maanantaina. Kuva: Jaana Hänninen

Saaristoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk.) korostaa yhteistyön merkitystä matkailumarkkinoinnissa. Hän puhui Saimaa Summitissa maanantaina.

— Mielestäni yhteistyötä pitäisi tehdä myös merisaariston kanssa, jopa muiden pohjoismaiden saaristoalueiden kanssa. Mitä isommalla alueella yhteistyötä tehdään, sitä isommalta tarjonta näyttää. Se on tärkeää matkailupäätöstä tekeville ihmisille, Kosonen sanoi.

Kosonen kiitteli Savonlinnan seudun matkailuyrittäjiä, jotka tekevät pitkäjännitteistä työtä isolla riskillä.

Katso Saimaa Summitin ohjelma tästä.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No höpö höpö. Juuri tuon takia me emme halua tulla tuonne Summitiin, sillä puhujien puheet on semmoista teoriahöttöä, ettei niillä ole pienintäkään laskeutumispintaa käytäntöön. Suomen lapin alue on hyvä esimerkki kokonaisuudesta, jonka yhteismarkkinointi toimii. Sitä paitsi, on ihan eri asia puhua saaristosta sisämaassa, kuin saaristosta merellä. Ei niitä pidä väkisin naittaa yhteen. Kun ei täällä ole saatu edes järveä tunnetuksi, niin ei kai herranjumala siitä nyt ensin saaristoa tehdä. Tämä on just niin tätä. Kun tuore kansanedustaja pääsee seminaariin puhumaan, niin hän tempaisee heti mopon keula pystyssä ihan omille urille. Miksi mennä summitiin kuuntelemaan höpöttäjiä, kun on olemassa oikeita asiantuntijoitakin? Samalla on tiedossa, että Wuorinen tekee omalla läsnäolollaan antimarkkinointia tapahtumalle. Miksi hänen on oltava isäntä? Summit olisi heti 100 kertaa kiinnostavampi, jos sille vaihtuisi isäntä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut