Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Rantafutista ja uudet pukukopit - Kerimäen Kirkkorannan kehittäminen jatkuu

17.02.201611:01
4
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Kerimäen Kirkkorannassa järjestettiin liikuntatapahtuma viime heinäkuussa. Kuvassa on tapahtuman järjestäjiä. Alue saa lisää liikuntavälineitä.

Kerimäen Kirkkorannan liikuntapuiston rakentamista on tarkoitus jatkaa ulkovälinekokonaisuuden rakentamisella, valaistuksen lisäyksellä, hankkimalla beachfutis-maalit, uima-alueen pukukopit sekä lisäämällä penkkejä ja katoksia alueelle. Liikuntapuistoalueen turvallisuutta parannetaan aitaamalla rannan puoleista aluetta. Näin esittää Kerimäen aluejohtokunta yksimielisesti kaupungin vapaa-aikatoimelle ja tekniselle toimelle. Kaupungin netto-osuus vuoden 2016 talousarvion mukaisesti on 60 000 euroa.

Liikuntapuiston rakentamisen loppusuunnitelma tarkennetaan niin, että siinä huomioidaan muun muassa nykyisten Kerimäen kirkonkylän leikkikenttien vähentäminen sekä toisaalta koulukeskuksen piha-alueelle hankitut ulko- ja leikkivälineet. Liikuntapuistohankkeen kustannusarvio on 200 000 euroa, johon Itä-Suomen avi on myöntänyt 57 000 euron avustuksen vuosille 2015 ja 2016.

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut