Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Puumalan Siltakemmakat julkaisi ensi kesän artistit - katso lista!

Päivitetty: 24.02.201621:45
10
  • Ensimmäiset tavarakuormat saapuivat festarialueelle, Siltakemmakat, Puumalan satama

    Siltakemmakat pidetään Puumalan satamassa. Ensimmäiset tavarakuormat saapuivat vuoden 2014 kemmakoihin. Kuva: Risto Hämäläinen

Siltakemmakat pidetään Puumalan satamassa 3.-6. elokuuta 2016.

Keskiviikon 3. elokuuta konsertissa esiintyy Laura Voutilainen.

Torstaina vuorossa ovat JVG, Virve Rosti ja Teflon Brothers. Perjantain esiintyjiä ovat Erin, Ismo Alanko ja Pariisin Kevät.

Lauantaina lavalle tulevat Chisu, Antti Tuisku ja Anna Puu.

Päiväkohtaiset aikataulut julkaistaan myöhemmin, sanotaan Siltakemmakoiden sivuilla.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Osa on tuttuja, mutta hiukan on täytettäkin joukkoon mahtunut. Tutuksi ei pääse, jos ei aluksi ole täytteenä. Se on artistin kohtalo. Puumala saa julkisuutta ja sitä Puumala tarvitsee kenties vielä enemmän kuin kemmakkatäytteet. Se on Puumalan kohtalo. Molemmat voittavat, artisti ja Puumala.

Lähettänyt käyttäjä puumala fani (kirjautumaton)
Joka kesän kohokohta! Tullaan joukolla täält eteläisestä suomesta ;) 34vuotta siellä paikkakunnalla lapsuuden, nuoruuden ja nyt aikuisenakin kesät viettänyt. Nyt sukulaiset moikataan hautuumaalla, mut meille uus mahtava syy palata edelleen joka vuosi sinne on KEMMAKAT! \o/

Lähettänyt käyttäjä Öö-ööh (kirjautumaton)
Toivottavasti ovat hankkineet uudet äänenvahvistimet. Tänne Pistohiekalle kuuluu etenkin hiukankin tuulisemmalla säällä heikosti. Sairaalalle asti kuuluu jollakin lailla, liekö välissä oleva mäki haittana?

Lähettänyt käyttäjä Turistina käydä... (kirjautumaton)
Se voi olla että jotkut yrittäjät ovat katsoneet että satama vetää kaikki turistit "kemmakoiden " aikaan et jos ovet kiinni jo klo 21.00 tai jopa liiketila kiinni jossakin baarissa.On ollut liikenteessä tätä tautia aiemminkin tässä kylässä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä