Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Poliisi: Kadonneesta nunnasta ei edelleenkään varmoja havaintoja tiistai-illan jälkeen

15.07.201713:22
  • Tiistai-iltana kävelylenkillään Heinävedellä kadonneen 73-vuotiaan nunna Elisabetin, eli Irmeli Vuolteen etsinnät jatkuvat ainakin vielä lauantain ajan.

Tiistai-iltana kävelylenkille Heinävedellä Lintulan luostarista poistunutta nunna Elisabetia, eli Irmeli Vuolletta ei ole vieläkään löydetty. Etsintöjä jatketaan ainakin vielä tämän päivän ajan.

Poliisi on pystynyt varmistamaan, että viimeisin varma havainto kadonneesta 73-vuotiaasta nunnasta on tiistai-illalta noin klo 20.20. Tällöin Vuolle oli nähty kävelemässä Lintulan luostarista noin viiden kilometrin päässä Honkaniementiellä Purnunmäen ja Löytömäen risteyksessä.

Lauantaiaamun aikana etsinnät on keskitetty Honkaniemen alueelle. Etsintöihin osallistuu noin 40 Vapepan eli Vapaaehtoisen pelastuspalvelun jäsentä sekä neljä poliisikoiraa.

Etsintäalue on poliisin tiedotteen mukaan erittäin peitteistä ja vaikeakulkuista. Etsintää joudutaan tekemään ihmisketjulla hyvin lyhyillä välimatkoilla, mikä hidastaa etsinnän kulkua.

Poliisi pitää edelleen todennäköisenä, että kadonnut on luostarin ja Honkaniemen välisellä alueella. Etsintöjä jatketaan lauantain ajan ja poliisi kertoo jatkosta lisää huomenna, ellei tämän päivän aikana ilmene mitään.

Henri Pitkänen

 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut