Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Pilahakemus Tuomas Enbusken nimissä Juvan kunnanjohtajaksi - muutama rivi ruutupaperilla

02.03.201614:51
14
  • Oikea Tuomas Enbuske (keskellä) on mediapersoona, joka vetää MTV3-kanavalla torstaisin talk show’ta nimeltä Enbuske, Veitola & Salminen.

Juvan kunnanjohtajaksi haki yllätysnimi pilailumielessä. Tiistaina julkistettujen 10 hakemuksen lisäksi kuntaan tuli yhdestoista hakemus, jonka lähettäjäksi oli merkitty Tuomas Enbuske.

Juvan kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Hänninen kertoo, että hakemukseen oli kirjoitettu muutama rivi mustekynällä ruutupaperille. Enbuskelle oli kirjoitettu kolme etunimeä, mutta ei sosiaaliturvatunnusta.

Annettu yhteystieto johti MTV3-kanavan vaihteeseen. Oikea Tuomas Enbuske on mediapersoona, joka vetää MTV3-kanavalla torstaisin talk show’ta nimeltä Enbuske, Veitola & Salminen.

Kunnasta otettiin hakuajan päätyttyä tiistai-iltana yhteyttä Enbuskeen, joka Hännisen mukaan kertoi, ettei ole tässä elämäntilanteessa kiinnostunut hakemaan Juvan kunnanjohtajaksi.

Hännisen mukaan hakemus jätettiin huomiotta, koska todettiin ettei se ole kelvollinen eikä paikkaa hakenutta henkilöä ole jätetyn yhteydentiedon perusteella mahdollista tavoittaa.

Hännisen mielestä hakemus on törkeää pilaa Enbuskea kohtaan. Asiasta ei ainakaan vielä ole otettu yhteyttä viranomaisiin.

— Mietimme nyt, johtaako tämä ilmoitukseen poliisille.
Kunnassa ei ole käsitystä siitä, kuka pilailuhakemuksen on voinut lähettää.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tämäkin on taas hyvä osoitus siitä, että kun ei osaa mitään, niin jotakin kuitenkin on tehtävä. Hakemuksen lähettäjä on juurikin niitä samoja, jotka eivät muuta saa elämässään aikaiseksi kuin tällaisia juttuja ja esimerkiksi sen, että vääntelevät poliitikkojen tai muiden julkisuuden henkilöiden nimiä, ja muka viisaasti tai hauskasti, milloin missäkin erilaisiin muotoihin (vrt. Sippilä, Stubido, Käteinen, Jurpilainen, Harhamäki, jne.). On todella ikävää, kun yhteiskunnassa on tuollaisia mitään aikaansaamattomia, mutta sille ei mahda mitään. Heitä on valitettavasti aina ollut ja aina tulee olemaan. - - - P.S. Ja 2. maaliskuu 2016 - 15:36 kommentoineelle: Sinua tuollainen ei näytä haittaavan, siis se, että joku käyttää johonkin toisen henkilöllisyyttä. Kommenttisi osoittaa puhtaasti täydellisen tietämättömyytesi ja ymmärtämättömyytesi. Et nimittäin ymmärrä, että kyseessä on rikos. Tosin reaktiosi olisi ihan erilainen, jos sinun nimissäsi tehtäisiin sama, tai jos vaikka nimelläsi esimerkiksi tilattaisiin jotakin jostakin postimyynnistä tai vastaavasta.

Lähettänyt käyttäjä Perunasäkki (kirjautumaton)
Joku tekee pilan -> ei ole tekemässä töitä -> kommunisti. Aikamoiset oletukset joku kommentoija vetäny taas päästään. Tästä tasosta on suht pitkä matka toimivaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, joten en suosittele hakemaan Juvan kunnallispolitiikkaan, vaikka siellä yhtä nuiva suhtautuminen tuntuukin huumoriin / joutavan päiväiseen sekoiluun olevan. Mietitään, ilmoitetaanko poliisille. Hei haloo! Varmaan joku ala-asteelainen laittanu. Suosittelen, että löysäätte kravattia, keskitytte tekemään töitänne, ja annatte poliisin tehdä samoin. Voin kertoa, että poliisilla on tärkeämpiäkin töitä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä