Tiistai, 22. elokuu 2017
Iivari, Iivo

Perussuomalaisten piirin varapuheenjohtaja vaatii Yleä lopettamaan Trumpin pilkkaamisen

30.01.201712:05
114
  • epaselect epa05760196 US President Donald J. Trump speaks on the phone with the King of Saudi Arabia, Salman bin Abd al-Aziz Al Saud, in the Oval Office in Washington, DC, USA, 29 January 2017.  EPA/JIM LO SCALZO

    Donald Trumpin uskonnollinen vakaumus pitäisi jättää rauhaan, sanoo perussuomalainen piirivaikuttaja. Kuva: JIM LO SCALZO

Perussuomalaisten Etelä-Savon piirin varapuheenjohtaja, juvalainen Reijo Paunonen sanoo Ylen pilaavan viihdeohjelmillaan Suomen ja Yhdysvaltojen valtiosuhteet.
Paunoselle oli liikaa lauantainen viihdeohjelma Noin viikon uutiset. Hän paheksuu kohtaa, jossa toimittaja ehdotti, että USA;n presidentin Donald Trumpin olisi pitänyt vannoa virkavalansa Raamatun sijasta käsi miestenlehti Playboyn päällä.


Paunosen mukaan on sopimatonta pilkata Trumpin uskonnollista vakaumusta ja arvokasta tilaisuutta.
Blogikirjoituksessaan Uuden Suomen palstalla Paunonen vaatii ”Ylen pilkkaohjelmille stoppia”.
Paunonen sanoo kirjoituksen syntyneen rivakasti lauantai-iltana. Sanojensa takana hän seisoo edelleen.
— Ymmärrän kyllä, että Ylen pitää toimia myös viihdepuolella, mutta toisen kansakunnan pyhää tilaisuutta pitää kunnioittaa, samoin kuin presidentin tärkeitä arvoja ja presidentti-instituutiota
— Nyt ylitettiin raja. Väitän, että tällainen toiminta vaikuttaa valtiosuhteisiin.

Euroopan tilanne on Paunosen mielestä tällä haavaa sen verran sekava, että transatlanttisia suhteita tulisi vaalia. Myös julkisen sanan pitäisi hänen mukaansa muistaa maamme etu.
— Tässä suhteessa Ylen pitäisi tavallaan olla Suomen pää-äänenkannattaja.

Paunonen toivoo arvostelunsa kuuluvan Ylen hallintoneuvostolle ja myös sen perussuomalaiselle puheenjohtajalle Kimmo Kivelälle asti.
Blogissa Paunonen virittelee laajempaa vastalausetta Ylen ohjelmapolitiikalle. Hän kehottaa harkitsemaan tarkkaan vastaamista mihinkään Ylen tekemiin kysymyksiin tai haastatteluihin.


Paunonen tarkentaa, ettei kyseessä ole piiritason linjaus.
— Minä en ole käskenyt muita yhdistyksiä, enkä varapuheenjohtajana jaa ohjeistuksia, mutta velvollisuuteni on tuoda ajatukset esille. Juvalla on tästä asiasta yksimielinen kanta.
Sen ongelman, että laajamittainen vastalause ja puhumattomuus heijastuisi puolueen näkyvyyteen kuntavaalien alla, Paunonen sanoo ottaneensa huomioon.
— Sitäkin mietin, mutta jotakin täytyy tehdä.

Paunosen mukaan media suhtautuu Trumpiin samalla tavalla yksiniittisesti kuin aikoinaan Putiniin Venäjä-pakotteiden tultua voimaan.
— Alkoi voimakas mustamaalaus ja iskut Itä-Suomen aluetaloudelle kiistettiin. Siihen syyllistyivät perussuomalaisetkin.
— Sama myllytys koskee nyt Trumpia.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Piensijoittaja (kirjautumaton)
Vuosikymmeniä on huudettu ja banderolleissa julistettu :"jenkit ulos" milloin mistäkin. Aihettakin on ollut. Nyt Trumpin myötä näyttäisi olevan ihan mahdollista, että jenkit häipyvätkin. No, kauhea hätä nyt sitten siitä. Anna mun kaikki kestää.

Lähettänyt käyttäjä Paunonen on oik... (kirjautumaton)
Reijo Paunonen on niitä harvoja rehellisiä politiikkoja jolla on myös näkökykyä tulevaisuuteen. Suomalaiset toimittajat ovat YLEn ulkona tosiasioista!! Kieltolistalla olevat valtiot eivät itse ole olleet kykeneviä kitkemään pahantekijöitään vaan em. valtioiden hallinto sallii ja ehken ohjastaakin pahantekijöitä eri puolilla maailmaa. On täysin selvä asia, että itsenäinen valtio päättää ihan itse ketkä ovat tervetulleita esim. Amerikan Yhdysvaltoihin. Em. kieltolistan valtiothan estävät pääsyn maahansa mm. juutalaisilta. Jos israelilainen kuitenkin erehtyy vaikka vain turistina po. kieltolistan valtioihin on melko todennäköistä että juutalainen palautetaan vaaka-asennossa ja lyhempänä. Suomalaiset toimittajat elävät täysin kuvun alla, he eivät halua ymmärtää kuinka paha maailma oikeasti on. Toivotaan Trumpille viisautta kitkeä tämä käsittämätön pahuus pois maailmasta.

Lähettänyt käyttäjä asiaa (kirjautumaton)
Vaikka en mikään Trump-fani olekaan, minua on häirinnyt sama asia kuin Paunosta. Trump näkyy olevan ns. vapaata riistaa noin pilkkaamismielessä. Jo viime vuonna pisti silmään suomalaisessa lehdistössä olleet kuvat Trumpista. Medialla on ollut kirjoittamaton sääntö että jos poliitikolla on esimerkiksi typerä ilme tms. niin kuvaa ei julkaista. Ainoa media joka ennen näitä kuvia käytti oli MV. Ainakin Hesari on astunut samalle linjalle.

Lähettänyt käyttäjä TIPPAVAARA (kirjautumaton)
Olen kerrankin samaa mieltä Paunosen kanssa , USA ja Venäjä on presidenttinsä valinnut ja meidän tiedotus välineet samoin kuin kaiken maailman tutkijat saisivat pitää suunsa kiinni ! On omassa maassakin ehkä jotain parannettavaa vielä , vaikka olemme jo täydellisyyttä hipovassa Suomessa !

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jos nyt en ihan väärin tulkinnut Paunosen kirjoitusta niin YLE-etelä-savo on boikotissa, oli kuntavaalit tai ei. Myös Länkkäri on saanut Paunosen kynästä sivalluksia koskien sitä kuinka aviisi on Paunosen mukaan Persuista uutisoinut. Kyseiset kirjoitukset ovat Paunosen blogeista nimeltä mainitsemattomalla alustalla. Senkin Paunonen muisti kertoa että tulossa on ihka uusi kanava mikä ei ainekaan Persuja saati Trummpia pilkkaa.

Lähettänyt käyttäjä Voi jösses! (kirjautumaton)
Mitä naisia kouriva ja törkeyksiä suustaan päästävä Trump edustaa perussuomalaisille, kun sanan vapauttakin pitäisi rajoittaa? Minkä lain voimalla? Jumalan pilkkalakiako tässä rikotaan?

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut