Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Päivi Niiranen nousee Mäntyharjun perusturvan johtoon

24.02.201612:03
4
  • Perusturvajohtajan työtehtäviä hoitaa vuoden loppuun Päivi Niiranen.

Mäntyharjun kunnan virkaa tekevänä perusturvajohtajana toimii maaliskuun alusta vuoden loppuun Päivi Niiranen.
Niiranen on tällä hetkellä kunnan hyvinvointipalveluiden vastuualuejohtaja.

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen tekee asiasta viranhaltijapäätöksen tänään. Taustalla on keskustelut kunnanhallituksen ja perusturvalautakunnan kanssa.
- Se, kuinka Niirasen nykyiset eli hyvinvointipalveluiden vastuualueen tehtävät jatkossa järjestetään ratkaistaan maaliskuun aikana.

Mäntyharju jäi tammikuun lopussa yllättäen ilman perusturvajohtajaa, kun sopimus yhteistyöstä Kangasniemen kunnan kanssa kariutui kalkkiviivoilla. Ratkaisua ja sisäisiä järjestelyjä on mietitty siitä saakka. 
Virkaa ei ole haluttu laittaa hakuun, koska Mäntyharju siirtää perusturvapalvelunsa 1.1.2017 alkaen uudelle Etelä-Savon sote-kuntayhtymälle.

Päivi Niiranen tuli Mäntyharjun kunnan palvelukseen 2006, kun kuopiolainen terveystieteiden maisteri valittiin vanhustyönjohtajaksi.
Niiranen on suorittanut maisterin tutkinnon Kuopion yliopiston terveyshallinnon ja -talouden laitoksella. Lisäksi hänellä on sisätauti-kirurgisen sairaanhoitajan tutkinto.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Eiköhän M-harju pärjää ilman erillistä hyvinvointip... pomoa, pieni kunta. Muuallakin sama ihminen hoitaa useampaa saman kategorian tehtävää. Vähemmän työaikaisia juoksuja mikkeliläisissä liikkeissä ja kauppakeskuksissa. Työssäkäyvät ihmiset hoitavat ostoksena vapaa-aikoina, iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä