Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Opiskelijat riehaavat keskiviikkona Mikkelin Naisvuorella - bussi kulkee myös Savonlinnasta

09.02.201621:00
  • Hallistuskadun appro-opiskelijatapahtumassa satoja opiskelijoita

    Mikkeliin kokoontuu keskiviikkona opiskelijoita riehaamaan kolmesta muustakin kaupungista. Opiskelijoilla on tapana erinäisiä riehoja toisinaan järjestää. Kuva: Taru Hokkanen

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen opiskelijat kerääntyvät ensimmäistä kertaa yhteen. Winter 4 –talviriehatapahtuma järjestetään keskiviikkona 10.2. klo 13 – 16 Mikkelin Naisvuorella.

Savonlinnan, Kotkan ja Kouvolan kampuksilta järjestetään bussikuljetukset Mikkeliin, jossa on tarjolla talvista hauskanpitoa eri lajien ja tempausten merkeissä.

Ohjelmassa on pulkkamäki, luutapalloturnaus (harjapallo), lumisotaturnaus, lumiukon rakennuskilpailu, talvista kisailua sekä avaruuspallo ja voimaleka.

Naisvuorella tarjoillaan alkoholittomia juomia ja tiskijukka nostattaa tunnelmaa musiikilla.

Tapahtumaan on tulossa noin 200 osallistujaa, kaikilta neljältä paikkakunnalta.

Kotkan ja Kouvolan kampuksilla on omaa ohjelmaa niille opiskelijoille, joilla ei ole mahdollisuutta lähteä Mikkeliin. Luvassa on mm. rentoutumiseen liittyviä tietoiskuja, liikuntaa sekä apua kesätyöpaikanhakuun.

Kyamk ja Mamk yhdistyvät ja muodostavat uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun 1.1.2017.
Uusi ammattikorkeakoulu on Suomen 5. suurin ammattikorkeakoulu, jossa on noin 9000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Se toimii Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä