Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Opel löysi jo uuden myyjän Mikkelissä Vauhti-Vaunun jälkeen

11.09.201716:39
40
  • autokauppa, vauhti-vaunu, otavankatu,

    Opel-myynti siirtyy Pitkäjärvelle syyskuun aikana. Kuva: Vesa Vuorela

Vauhti-Vaunun vaikeudet laittavat automerkit uusjakoon.
Opelin maahantuoja Opel Finland on solminut Mikkeliä koskevan jälleenmyyntisopimuksen Osuuskauppa Suur-Savon kanssa.


Myynti ja huolto siirtyvät Mikkelissä Pitkäjärvelle nykyisten autokauppojen yhteyteen. Osuuskaupalla on vielä mahdollisuuksia laajentaa toimitiloja.
— Palvelu siirtyy mahdollisesti jo viikossa tai parissa, joka tapauksessa syyskuun aikana Suur-Savolle, riippuen tietoteknisten yhteyksien valmistumisesta, kertoo toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.


Fordin jälleenmyyjästä neuvottelut jatkuvat. Vauhti-Vaunu on ollut Fordin edustaja kolmessa kaupungissa, Mikkelin lisäksi Savonlinnassa ja Kotkassa.
Hämäläinen sanoo autokauppakuvioiden tarkentuvan myöhemmin. Esimerkiksi Savonlinnassa tilanne on vielä avoin.
Vauhti-Vaunusta on niinikään kerrottu tiedottamisen tapahtuvan tiistaina. Näkyvää on ollut Vauhti-Vaunun liikkeiden tyhjeneminen.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Focusta metsästän (kirjautumaton)
No, voi hitsin 16, ja kova yllätys!! Just olin siirtymässä fordin vaihtoautokaupoille ainoan hyvän mikkeliläisen liikkeen kanssa. Etelä- ja SuurSavon Auton automyyjät toteuttavat vieläkin naurettavaa kappanjaansa "älä osta täältä, me naureskelemme sun kärrylles" myyntitapaa. Vaihtoauton hinnat taivaassa ja hyvityshinnat lattiassa. Ei kiitos.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Osuuskauppa on aina iloinen, kun kilpailija kuolee. Kehuvat miten luotiin uusia työpaikkoja, mutta ikinä ei muisteta kertoa, montako yritystä ja kilpailijaa tapettiin alta pois. Osuuskaupan vahvistuminen johtaa vain kaiken kaupan keskittymiseen ja hintojen nousuun, kun kilpailu puuttuu. Asiakas häviää näissä tilanteissa aina ja sen bonuksen jokainen maksaa ihan itse, osuuskauppa vaan kepuloi sen näyttämään "ilmaiselta rahalta".

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut