Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Onnibusin toimitusjohtaja: Savonlinnassa matkustajia vaihtelevasti

09.02.201621:30
14
  • Onnibus aloitti tammikuussa liikennöinnin Savonlinnan ja Helsingin välillä. Matkustajia on toimitusjohtaja Pekka Mötön mukaan ollut vaihteleva määrä. Kuva: Soila Puurtinen

Onnibus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo, että Savonlinnan ja Helsingin välisillä bussivuoroilla on ollut matkustajia alkuvuonna vaihtelevasti. Onnibus aloitti liikennöinnin kyseisellä välillä tammikuussa.
— Aina tietysti enemmänkin mahtuisi.

Lukija kysyi toimituksesta, onko Onnibus lopettamassa Helsingin ja Savonlinnan välisen liikennöinnin, kun verkkokaupasta ei voi ostaa lippuja tälle välille enää maaliskuun jälkeiselle ajalle. Mötön mukaan tällaista ei missään nimessä ole suunniteltu.
— Verkkokauppamme on tällä hetkellä auki maaliskuun loppuun asti. Jotain lippuja voi ehkä jo ostaa myös sen jälkeiselle ajalle.

Mötön mukaan vuoroja ei ole vielä päivitetty verkkokauppaan huhtikuusta eteenpäin, sillä Onnibus aikoo aloittaa huhtikuussa uusia reittejä. Lisäksi se alkaa myös myydä vaihtolippuja yhtiön muihin bussivuoroihin.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Sulkavalla ei ole lentokenttää eikä rautatieasemaa. Iloitsin edullisen Onnibussin Hki-SLN linjasta, kunnes tajusin, ettei se pysähdy Kallislahdessa. Ja vaikka pysähtyisikin, niin natsaako lähiliikenne siihen...

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Onnibussin matka-aika Helsinkiin suunnilleen sama kuin junalla, mutta lipun hinta huomattavasti halvempi. Esim. huomiselle katsottuna Onnibus 9€ Sln -Hki, sama junalla opiskelijalle 27-37€ junavuorosta riippuen..ei-opiskelijalle juna tuplahinnalla. Ainakin opiskelijabudjetissa tuntuu. Peukku Onnibussille.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Onnibus on varmastikin nopein bussiyhteys ja sen lisäksi halpa. Kalustokin erinomaista ja kuskit heittää juttua. Aikataulut ei vain meinaa millään sopia yhteen oman elämän kanssa ilman erikoisjärjestelyjä. Toivottavasti uudistusten myötä asia korjaantuu niin istun kyydissä helsinkiin ja takaisin vähintään joka toinen viikonloppu.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä