Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Nunnan etsinnät keskeytettiin päivän ajaksi — poliisi ei usko kadonneen olevan enää liikuntakykyinen

16.07.201711:36
  • Irmeli Vuolle on nähty viimeksi tiistai-iltana Honkasalontiellä Lintulan luostarilta noin viisi kilometriä koilliseen.

  • Poliisi pyytää kyseisestä lyhdystä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä. Kuva: Poliisi

Lintulan luostarista Heinävedeltä tiistai-iltana kadonneen nunna Irmeli Vuolteen etsinnöissä pidetään tänään välipäivä. Viimeisin varma havainto 73-vuotiaasta Vuolteesta on tiistai-illalta Honkasalontieltä.

Katoamisesta on kulunut neljä vuorokautta, ja poliisi pitää erittäin epätodennäköisenä, että Vuolle olisi enää liikuntakykyinen, jos hän on ollut metsässä koko ajan. Etsintöjen aikana saatujen tietojen perusteella on myös epätodennäköistä, että hän olisi poistunut pidemmällekään.

Vuolletta on etsitty maastosta, joka on ollut erittäin vaikeakulkuista, ja poliisi toteaa tiedotteessaan, että etsintäketju oli edennyt neljässä tunnissa noin kilometrin matkan tien laitoja 15 metrin kaistalla. Etsinnöissä oli käytetty myös lennokkikameraa.

Poliisi pyytää edelleen alueen asukkaita ja mökkiläisiä tarkastamaan rakennuksiaan ja tarkkailemaan maastoa. Alueelle on myös jaettu tiedotteita kadonneesta. Poliisi tekee sunnuntain aikana päätöksen, miten etsintöjä tullaan jatkossa jatkamaan.

Etsintöjen aikana Hepomäentien varresta oli löytynyt kuvan kynttilälyhty, jonka mahdollista liittymistä kadonneeseen pyritään selvittämään. Lyhdystä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen tai numeroon 0295 455 358.

Henri Pitkänen

 

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut