Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Muutoksia luvassa Rantasalmen kunnan työtehtäviin, sivistysjohtajan työtä ei enää haluta ostaa Juvalta ensi kesän jälkeen

20.03.201715:55
1
  • Rantasalmen kunta valmistelee organisaatiouudistusta toukokuun loppuun mennessä. Kuva: Rebekka Katko

Rantasalmen kunnanhallitus esittää Juvan kunnalle, että sopimus sivistystoimen johtamispalvelujen ostamisesta Juvan kunnalta voitaisiin päättää elokuun alussa. Rantasalmi on ostanut sivistysjohtajan palveluja Juvan kunnalta vuodesta 2013 lähtien. Sivistysjohtaja on työskennellyt Rantasalmella keskimäärin yhden päivän viikossa.

Esitys liittyy Rantasalmen kunnan valmistelussa olevaan uuteen hallintosääntöön. Sen yhteydessä kunnan organisaatiota ja henkilöstön tehtäviä järjestellään toukokuun loppuun mennessä uudelleen. 
Juvan kunnanhallituksen suostumus tarvitaan, jotta sopimus voidaan irtisanoa jo elokuussa. Muutoin sopimus voidaan irtisanoa vuoden lopussa. Kunnanjohtajat ovat keskustelleet aiheesta ja päätyneet siihen, että luonteva ajankohta sopimuskauden päättämiselle olisi lukuvuoden alku, eli 1.8.2017.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ent kepul (kirjautumaton)
Tämähän on ollut aivan turhanaikainen hallintohimmeli jo alkujaan . Saamattomuuden takiahan nuo esim. kouluasiat niin huoneistojen kuin toiminnan osalta ovat taantuneet . Eikä tuo taantuminen johdu yksinomaan henkilöstä . Varsin oikea suunnitelma kokko Rantasalmen koulu - kulttuuriasioiden osalta.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä