Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

MTV.fi: Haaja lähtee esittelemään Rendel-elokuvansa Cannesiin

27.03.201508:48
4
  • Rendel on mikkeliläisen mainostoimisto yrittäjä Jesse Haajan itse keksimä supersankari, josta tehdään nyt kokopitkä elokuva. Kuva: Juuli Aschan

  • Rendel on mikkeliläisen mainostoimisto yrittäjä Jesse Haajan itse keksimä supersankari, josta tehdään nyt kokopitkä elokuva. Kuva: Juuli Aschan

Mikkeliläinen mainostoimistoyrittäjä Jesse Haaja ja muut elokuvan tekijät lähtevät toukokuussa Cannesin filmifestivaaleille esittelemään Rendel-elokuvan toisen teaserin. Asiasta kertoo MTV.fi.
 
Haaja on tekemässä kehittelemästään supersankari Rendelistä kokopitkää elokuvaa. Haajan mukaan Kris Gummeruksen näyttelemä Rendel on ensimmäinen eurooppalainen supersankari.
 
Elokuvaa lähdetään esittelemään Cannesin filmifestivaaleille muutamaksi päiväksi toukokuussa.
 
Haajan ja kumppaneiden toiveena on päästä tapaamaan mahdollisimman paljon ulkomaisia elokuvavaikuttajia. Suunnitelmat Cannesin-tempausta varten ovat jo selvillä.
 
– Pistämme sinne ihmisiä pyörimään Rendelin vaatteissa ja naamarissa. Kolmena iltana pidämme Rendel-juhlat, joihin kutsumme alan ihmisiä, näyttelijöitä ja tuottajia. Lisäksi pidämme elokuvan toisen teaserin maailmanensi-illan Cannesissa Haaja kertoo.
 
Haajan tavoitteena on saada sellaisia käyntikortteja taskuun, että vuoden päästä, kun elokuva on valmis, voidaan alkaa miettiä kuka sitä vie ja minne.
 
Rendel-projekti käynnistyi päivälleen vuosi sitten. Tekijät eivät ole aikeissa hakea elokuvalleen tukea Suomen elokuvasäätiöltä, vaan haluavat pärjätä mahdollisimman pitkälle omin neuvoin.
 
Elokuvan joukkorahoituskampanja käynnistetään Cannesin filmifestivaalien yhteydessä. Tavoitteena on saada kerättyä joukkorahoituksen avulla 80 000 euroa.
 
- Elokuvan tuotantobudjetti on 170 000 euroa, ja se meillä on jo kasassa. Kokonaisbudjetti on noin 500 000 euroa, Haaja kertoo MTV.fi:lle.
 
Se, tuleeko Rendel elokuvateattereihin Suomessa tai ulkomailla, selvinnee loppuvuoden aikana. Haajan mukaan elokuva kuvataan pääasiassa Tampereella. Viime syksynä tiiseriä kuvattiin Savonlinnassa. 
 
 
 
Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Egobuust (kirjautumaton)
Blaah, nämä uutisoinnit yhden ihmisen ympärillä alkaa jo kyllästyttää. Rendelistä on puhuttu jo niin paljon ettei pahemmin paljoa enää kiinnosta. Toivottavasti teette uuden teaserin ensimmäisen tilalle, se kun oli ylipitkä ja melko huono...Silti toivon menestystä, ei se minulta pois ole! Ja huom... Haajaa ei ole mihinkään kutsuttu vaan kyse on omatoimikustannusmatkasta. Ja vielä kerran, menestystä mutta nyt jäitä hattuun ja hommiin!

Lähettänyt käyttäjä Peukuttaja (kirjautumaton)
Lisää liekkiä vaan ja vauhtia koneeseen eikä mitään jäitä hattuun. Haajalla on mistä kertoa: palkittua työtä ja yrittäjyyttä sekä erinomaisia ideoita toistenkin hyväksi. Kuinka monella edes on leffaa, jota lähteä esittelemään Cannesiin - oli omatoimikustannettua tai ei. Kaikki näkyvyys on ansaittua. Meillä muilla ois paljon oppimista :)

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut