Sunnuntai, 25. syyskuu 2016
Kullervo

MTK:n Vesa Kallio tekee töitä nyt myös Kaakkois-Suomessa

02.03.201614:50

MTK Etelä-Savon toiminnanjohtajan Vesa Kallion työreviiri on laajentunut maaliskuun alusta alkaen Kaakkois-Suomeen. Muutos johtuu siitä, että MTK:n Kaakkois-Suomen toiminnanjohtaja Tuula Dahlman on aloittanut maaliskuun alussa vuorotteluvapaan, joka kestää noin vuoden verran.

Toiminnanjohtaja Kallio hoitaa Dahlmanin vuorotteluvapaan tuurauksen siten, että hän tekee työajastaan 60 prosenttia MTK Etelä-Savon töitä ja 40 prosenttia MTK Kaakkois-Savon töitä. Määräaikainen järjestely kestää noin vuoden.

Vesa Kallion uusi toimialue Kaakkois-Suomessa on laaja. Alue ulottuu Parikkalasta Kymenlaakson halki lähelle Uudenmaan rajaa.

MTK Etelä-Savossa on henkilöstön tilanne ollut viime ajat sellainen, että helmikuun lopulle tultaessa Kallio on ollut järjestön ainoa kokoaikainen työntekijä. Muita kokoaikaisia työntekijöitä ei toimistolla ole ollut.

— Nyt tilanne muuttuu siinä mielessä, että Kaakkois-Suomessa MTK:lla on väkeä enemmän töissä. He toimivat kenttäpäällikön tittelillä. On sovittu, että MTK Etelä-Savo saa nyt heiltä vastavuoroisesti työpanosta Etelä-Savon puolelle. Kustannuksiin tällä järjestelyllä ei ole käytännössä siis mitään vaikutusta, Kallio selvittää.

Vastaavaa tilannetta, että yksi toiminnanjohtaja hoitaa kahden eri alueen hommia, ei MTK:n historiassa ole Kallion tietojen mukaan tainnut olla koskaan aikaisemmin.

— Mielenkiintoinen haastehan tämä kaiken kaikkiaan on, Kallio kommentoi pestiään keskiviikkona.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Missä ja mitä syödään tänään? Tarkista lounaspaikat ja päivän tarjonta kätevästi ja nopeasti lounaspaikka.ita-savo.fi