Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Mitä mieltä olet pienten lasten isien asemasta?

17.07.201714:13
2
  • päiväkoti, päivähoito, hoitopaikka, lasten päivähoito, päivänsäde, päivähoitola, keinu, keinuhevonen,

    Isä ja äiti ovat lapselle yhtä tärkeitä. Kuva: Henri Väisänen

Sosteri aloittaa syksyllä Isien illat. Tarvitsevatko isät mitään omia iltoja 0-3-vuotiaiden lasten kanssa ilman äitiä? Neuvola huomioi jo nyt isät samalla tavalla kuin äiditkin. Isä saa kutsun siinä missä äitikin neuvolaan.

Sitä paitsi edelleen on immeisiä, joiden mielestä isä tuo leivän pöytään äidille ja lapselle. Heidän mielestään äiti on tärkein lapsen elämässä ja isä tulee kakkosena.

Uusimpien tutkimuksien mukaan isä on yhtä tärkeä lapsen kehitykselle kuin äiti. Tämän tutkimuksen mukaan lapsi menestyy jopa koulussa paremmin ja hänellä on vähemmän ongelmia elämässään, jos hänellä on hyvä ja läheinen suhde isänsä kanssa.  Kerro kommenttikentässä mitä mieltä olet?

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ennen oli ennen... (kirjautumaton)
Puhutaan paljon tasapuolisuudesta miksi ei tässäkin , on järkevää että lapsen hoidosta ja kasvatuksesta neuvotaan nii äitiä kuin isääkin. Joko lasta pitää ruveta pienenä vieroittamaan isästä ,ei koska se on samalla tavalla myös isänkin kuin äitinkin. Tämä on selvä asia nykyaikana hankkikoon kumpi tahaansa leipää taloon ,on lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastuussa molemmat. Nykysin on lapsi helppo hylätä toiselle erotilanteessa maksamalla muutama kymppi elatusrahaa ja pitämällä silloin tällöin lasta viikonlopu yli. Mutta ei ajatella miten lapsi vieraantuu toisesta vanhemmasta joka kyllä tulee esille sitten kun lapsi ei ota enään nuorena yhteyttä siihen vanhempaan joka on vain yhteydessä jouluna ja synttäri päivänä. Miettikää nuoret pitkään pystyttekö hoitamaan lapsenne ja olemaan heidän kassa sekä rakastamaan heitä nii kuin hekin tekevät teitä kohtaan, vaikka se on joskus raskasta . Olkaa tasapuolisia vanhempia nii lapsetkin oppivat olemaan omille lapsilleenkin. T, Yksinhuoltaja Isä

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut