Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Matkailuautoja toivotaan lisää hiihtoladun viereen Tanhuvaarassa

14.09.201708:30
  • tanhuvaaran camping, asuntoauto, caravan

    Tanhuvaaran camping-alueella yöpyi viime viikolla iso karavaani keskieurooppalaisia matkailuautoilijoita. Ensilumenladun toivotaan houkuttelevan matkailuautoja hiihtoladun ääreen. Kuva: Antti Varonen

Tanhuvaaran camping-alueen kesä meni melko hyvin viileästä säästä huolimatta Savonlinnassa.
— Viidakkorumpu sekä markkinointitoimenpiteet toivat yli 30 prosentin lisäyksen majoittujamääriin. Asiakkaita oli kesällä kaikkiaan 16 eri maasta. Uuden huoltorakennuksen myötä tyytyväisten asiakkaiden määrä kasvaa, uskoo Tanhuvaara Sport Resortin myyntipäällikkö Matti Saarikorpi.

Tanhuvaaran leirintäalue on ympärivuotisesti käytössä. Saarikorven mukaan yksittäisen camping-alueen ympärivuotisuus ei välttämättä toimisi.
— Mutta yhtenä majoitusvaihtoehtona ja liitettynä Tanhuvaaran kokonaispalveluun alue antaa hyvän lisän ja tuo asiakkaille uusia mahdollisuuksia. 
— Avattava ensilumenlatu tuonee alueelle matkailuautoja, joista on hyvä hypätä suoraan ladulle. Aluehan sijaitsee aivan ladun vieressä.

Saarikorpi lisää, että toki majoittujien on mahdollisuus käyttää kaikkia liikuntapalveluja Tanhuvaarassa. Ensilumenlatu on kuitenkin uusi juttu, jota aiotaan hyödyntää markkinoinnissa.
— Latua markkinoidaan sekä paikallisille käyttäjille, että myös kauempaa tuleville hiihdon harrastajille, sekä hiihtoseuroille leiritystä ajatellen. 

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut