Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Lidl jatkaa etsintää Mikkelissä

17.02.201609:39
55
  • lidl, urpola,

    Lidlillä on Etelä-Savossa jo yli 10-vuotinen historia. Kuva: Vesa Vuorela

Kauppaketju Lidlin tavoitteena on edelleen löytää Mikkelistä paikka toiselle myymälälle.
Aikomus tuotiin julki jo vuonna 2014, jolloin Lidl asetti tavoitteeksi toisen liikkeen avaaminen vuosien 2015—2016 aikana. Yhtiöstä kerrotaan, että myymäläpaikkoja etsitään jatkuvasti koko maassa ja myös Mikkelin seudulla nähdään mahdollisuudet toiselle myymälälle.
— Valitettavasti kauppapaikka-asiasta ei ole tällä hetkellä muuta kerrottavaa, toteaa kehitysjohtaja Virpi Kaikkonen Mikkelin tilanteesta.
Osuuskauppa Suur-Savo aikoo rakentaa tänä vuonna Sale-myymälän Mikkelin Savisiltaan.


Lidl on kertonut suunnittelevansa toista myymälää myös Savonlinnaan.
Mikkelin Urpolassa toimiva myymälä aloitti kesäkuussa 2004. Jo edellisenä vuonna avautui Pieksämäen myymälä.
Lidl on kertonut, että suunnitelmat myymälöiden perustamiseksi Etelä-Savossa rajoittuvat kaupunkeihin.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Terveisiä päätt... (kirjautumaton)
Savonlinnan kokoisessa kylässä olisi varmasti viisainta keskittyä yhteen kunnon kokoiseen ja hyvien valikoimien kauppaan. Tämä nykyinen on parkkitiloiltaan, sekä valikoimiltaan käynyt liian pieneksi. Jos vaan poliittinen kenttä sen sallii niin suosittelisin rakentamaan kokonaan uuden marketin uuteen Itäkeskukseen. Siellä kävisi porukkaa joka puolelta Savonlinnaa ja lähikuntia.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tuskussa ei ainakaan kilpailua olisi. Lähin marketti on tuuliviiri ja on melkein kaupungissa jo. Tosi on että suuren osan mikkeliä tavoittaisi. Esim Jyväskylästä tullessa olisi ensimmäinen marketti mikä rapsahtaa kohdalle. Esim. Tälläiset kesäloma matkailijat varmasti myös kävisivät siinä. Paikalla on myös st. Michel ravien parkkipaikkaa sun muuta kesätapahtumaa eikä yhtään markettia palvelemassa asiakkaita. Meilläkin saattaisi vaihtua viikottainen ruokareissu graanilta tuskun Lidliin.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei nyt kuitenkaan mihinkään Tuskuun, kuolisi kuukaudessa. Paras vaihtoehto tähän mennessä näyttäisi olevan tuo Raviradantien risteys. Taitaa vielä olla joutomaa nimikkeelläkin. Sen ympäristössä on monta kaupunginosaa ja palvelisi satunnaisia matkailijoita jotka käyvät Raviradantien aktiviteetissa. Helppo yhdistää harrastukset kaupassa käyntiin.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä