Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

LadyLine lopettaa Savonlinnassa — franchise-kuntosalia ei saatu kannattavaksi

20.03.201713:20
13
  • Kuntosali LadyLine ehti toimia Savonlinnassa kymmenisen vuotta. Kuva: Soila Puurtinen

Kuntosali LadyLine lopettaa toimintansa Savonlinnassa.

Kymmenen vuoden franchise-sopimus loppuu toukokuun alussa ja samalla lopettaa kuntosalitoimintaa harjoittanut Lady Linna Oy.

Nykyisessä markkinatilanteessa franchise-toimintaa ei saatu kannattavaksi.

Asiakkaita tullaan palvelemaan mahdollisuuksien mukaan huhtikuun loppuun saakka ja ryhmäliikuntatunnit pyritään pitämään normaalisti.

Etukäteismaksuja suorittaneet voivat käyttää Gym42:n tai EasyFitin palveluja ja muutkin sovitut ohjelmat hoidetaan loppuun asti.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Lisää suojatyöp... (kirjautumaton)
Savonlinnassa parhaiten pärjää se yritys, joka onnistuu saamaan eniten maksusitoumuksia. Julkisen sektorin maksusitoumuksien varassa toimii täällä moni yritys. Fysioterapiat, invataksit, kuntosalit ovat parhaat julkisen sektorin yhteistyökumppanit. Ilman julkista sektoria moni näistä yrityksistä kaatuisi asiakkaiden puutteeseen. Veronmaksajille tämä käy kalliiksi, mutta suojatyöpaikkojen lisäksi tarvitaan myös "suojatyöyrittäjiä".

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Näitä palveluja käytetään liian vähän. Kaikenlaisen kuntoilun,kuntosalien,hieronnan hiihdon ym liikunnan tarve keskimäärin on moninkymmenkertainen. Tämä on ennaltaehkäisevää omaaloteista sote työtä. Sofaperunoista koituu yhteiskunalle hirmulasku.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä