Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Kivijärveläinen Tarmo Kovanen ikuisti moottorisahalla parhaan metsänhengen

18.06.201716:49
  • Juha Rikhard Käkelä

    Ylöjärveläinen moottorisahaveistäjä Juha Käkelä kehui Luston viikonloppua mahtavaksi, vaikka oma sijoitus moottorisahaveistossa olikin hienoinen pettymys. Kuva: Tuija Pauhu


Moottorisahaveiston SM-titteli lähti Punkaharjun Metsäkulttuuripäiviltä sunnuntaina Tarmo Kovasen matkassa Keski-Suomeen Kivijärvelle. Toiseksi paras oli Markku Tuominen ja kolmas Ulla Haglund.
Neljännen sijan nappasi ylöjärveläinen Juha Käkelä, joka kehui kisaviikonloppua Luston Metsäkulttuuripäivillä mahtavaksi.
— Oma sijoitus oli pettymys, mutta moottorisahaveisto on arvostelulaji. Itse olin tyytyväinen sekä metsänhenki-aiheeseen että toteutukseeni, sillä omaa parastani laitoin. Kisaviikonlopusta en antaisi pois minuuttiakaan.
Kanadalainen Trevor L´ Hirondelle oli viides ja viimeinen palkittu. Kisassa oli kaikkiaan 15 osanottajaa.

Tuomariston puheenjohtaja Eero Knaapi Metsämuseo Lustosta kuvaa veistokisaa hyvin korkeatasoiseksi ja sen takia vaikeasti arvosteltavaksi.
— Ainakin puolenkymmentä oikeusmurhaa tapahtuu aina.  Voisi todeta niinkin, että edustettuna oli neljää viittää eri tyylisuuntaa, joista jokaisen olisi voinut arvostella ja palkita erikseen.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut