Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Kenkiä kaupunkiin — kerimäkeläinen Tiina Kosonen aikoo laajentaa liiketoimintaansa Savonlinnan keskustaan

19.03.201713:45
11
  • Etelä-Savon vuoden yksinyrittäjä Tiina Kosonen, MarTiina K, Kerimäki

    Kerimäkeläisen Tiina Kososen liikkeen valikoima laajentui kenkiin ja laukkuihin vuonna 2014. Nyt yrittäjän katse on suunnattu Savonlinnan keskustan alueelle. Kuva: Tuija Pauhu

Kerimäellä yrittäjänä toimiva Tiina Kosonen aikoo laajentaa liikettään Savonlinnan keskustaan.

Kososen  MarTiinaK Oy on keskittynyt vaate- ja kenkäkauppaan.

— Sinne tultaisiin kenkien kanssa.

Kososen tiedossa on, että Savonlinnan keskustaan kaivataan kenkäliikettä.

Tarkkaa ajankohtaa toiminnan aloittamiselle kaupunkikeskustassa Kosonen ei vielä kerro.

Tiina Kosonen nimettiin lauantaina Etelä-Savon ensimmäiseksi Vuoden yksinyrittäjäksi.

Yrittäjä näkee palvelun tärkeänä valttina kamppailussa nettikauppojen ylivoimaa vastaan.

— Ne, jotka tulevat tänne, tykkäävät siitä, että on henkilökohtaista palvelua ja vähän erilaista kuin marketeissa.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Toive uudelle yrittäjälle: tavallisia kenkiä tavallisille ihmisille. Myös ikäihmiset olisi korkea aika huomioida. En tiedä mistä paikalliset mummot yleensäkään saavat ostettua kenkänsä. Kaikki eivät voi ja halua kulkea piikkareissa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Valikoimaan sellaisia kenkiä mitä ei marketeissa ole, muuten ei kilpailussa pärjää. Ja KOKOJA. Itsellä ei ongelmaa miehenä, mutta tutuilla naisilla vaikeuksia löytää isoja kenkiä, kun kaupat tilaa vain yhdet, tai maks. kahdet koko myyntikaudeksi.

Lähettänyt käyttäjä Entinen yrittäjä. (kirjautumaton)
City marketissa laaja valikoima kenkiä ja näyttäs olevan lapsille sekä siitä ylöspäin joka ikäryhmälle. Hinnatkin kohdallaan. Sokoksella löytyy halukkaille hinnakkaita kenkiä ja joskus jopa henkilökohtaista palvelua. Se on vain ikävä totuus,että yksinyrittäjän on vaikea kamppailla isoja ketjuja vastaan. Mitä isompi tilaus,sen halvempi sisäänosto hinta ja taas pieni tilaus,sen kalliimpi sisäänosto hinta. Sitten kuluttaja ihmettelee hinta eroa joka väkisinkin näkyy tuotteen ulosmyynti hinnassa kun se on yksinyrittäjän hyllyssä kuin suuren ketju liikkeen hyllyssä. ONNEA joka tapauksessa vuoden yksinyrittäjälle ja laajennuksen myötä myös.

Lähettänyt käyttäjä Business (kirjautumaton)
Onnea yrittäjälle. Muista kuitenkin, että laajentaminen yleensä vähintään tuplaa kulut, mutta ei myyntiä. Nythän osa asiakkaista siirtyy Kerimäeltä Savonlinnaan. Itse harkitsisin vielä. Ennemminkin laajentaisin Kerimäellä. Tämä on niin lyhyt matka, että edelleenkin asiakkat kävisivät siellä. Ja sinun kannattaisi järjestää/maksaa silloin tällöin eläkeläisille tilataksilla kimppakyyti ja takaisin sinne myymälään. Sekin olisi halvempaa kuin laajentaminen Savonlinnaan. Itselläni on kokemusta siitä, että laajennus toiselle paikkakunnalle tuo vain stressiä. Tuoton olisi pitänyt olla paljon parempi, jotta olisin viitsinyt kauemmin pyörittää kahta paikkaa. Siksi lopetin satelliittipisteen ja keskityin ydinpaikkaan. Ratkaisu kannatti silloin. Ja niistä ajoista ajat ovat koventuneet, valitettavasti. Sinulla on varmaan hyvä kirjanpitäjä, jonka kanssa kannattaa tehdä mahdollisimman realistiset suunnitelmat.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kokoja 42 ja 43 ei naisille saa mistään Savonlinnasta. Pakko käydä Kuopiossa. Marketin koko 42 vastaa kuitenkin kokoa 40, eli ei mahdu. Toivon kokoja myös isoille jaloille, ettei tarvitse aina ajaa Kuopioon.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä