Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Kahvikello helpottaa työläisen tuskaa - Kerro, mikä on työpaikkanne paras niksi!

10.02.201618:03
11
  • kahvi on keitetty

    Kahvikello pelastaa vanhalta kahvilta. Kuva: Jaakko Avikainen

Nenä termospannuun ja nuuskimaan. Vieno lämpö ja tuoksahdus tavoittaa nenän. Eikun kahvia kuppiin ja ensimmäinen hörppy. 

Phyiiiiii! Taisipa sittenkin olla eilen illalla keitettyä. 

Tuttu tapahtumasarja teidänkin työpaikallanne? Länsi-Savon toimituksessa ratkaistiin ikuinen kahvikeskustelu näppärällä kellolla. Malli löytyi netistä ja nyt muovikupeista kieputellaan kohdalleen, milloin kahvi on keitetty. Kellon toiminnan näet tarkemmin tässä jutussa olevasta videosta. 

Kerro, mitä muita käteviä niksejä työpaikoille tai arkeen muuten olisi. Miten toimistotyöläisen pöytä pysyisi järjestyksessä tai timpurin työkalut tallessa? 

Voit kommentoida tämän jutun yhteyteen tai lähettää niksisi kuvan kera osoitteeseen uutiset@lansi-savo.fi.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Mokkamaisteri (kirjautumaton)
Meillä työmaalla ei kyllä tarvita kahvikelloa. Asia on nimittäin sillälailla, että kun ensimmäinen aamulla keittää pannullisen, se tyhjenee alle vartissa. Toki siten että kukaan ei ota sitä viimeistä lirua, jottei joudu keittämään uutta. Niinpä se luraus on siellä pannun pohjalla työpäivän loppuun saakka.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Meillä on automaatti. Eihän se ole kotitekoisen veroista, mutta laatuja on monta ja ihan hyvää kuitenkin. Kahvihetkeen vielä työpäivän piristykseksi synttäri-, nimppari-, tasavuosi-, lomaltapaluu-, lomallelähtö-, autonosto-, muutto-, tai muutenvaanpullaa ja kaffepöytäkeskustelut päälle. Ja taas jaksaa...

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Toimistotyöläinen? Mikä se on? Ei toimistoissa ole 70-luvun jälkeen ollut enää toimistotyöläisiä. Heidän työnsä on jo 80- ja 90-luvulla automatisoitu ja nykyään toimistoissa työskentelevät ovat oman työnsä asiantuntijoita ja erityisasiantuntijoita tai vähintäänkin oman työnsä tiedon käsittelijöitä sen lisäksi että eri alojen asiantuntijat tekevät itse pc:llä omat toimistotyönsä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä