Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Kadonnutta nunnaa etsii perjantainakin yli 40 vapaaehtoista Heinävedellä

14.07.201714:27
6
  • Tiistai-iltana kävelylenkillään Heinävedellä kadonneen 73-vuotiaan nunna Elisabetin, eli Irmeli Vuolteen etsinnät jatkuvat ainakin perjantai-iltaan saakka.

Heinävedellä kolme päivää kadoksissa ollutta nunnaa etsii perjantainakin yli 40 vapaaehtoista poliisin koirapartioiden tukena.
Etsinnät aloitettiin taas puolenpäivän aikoihin. Tutkinnanjohtaja Harri Pöysti toivoo tietysti, että etsittävä henkilö löytyisi.

Rikoskomisario Pöysti totesi jo aamupäivällä Itä-Savossa, että perjantai on tietyllä tavalla kriittinen päivä etsittävälle.
Kokemus osoittaa, että ihminen voi selvitä kesäsäässä elossa kolme päivää erämaassa, mutta sen jälkeen mahdollisuudet heikkenevät tuntuvasti. 

Tiistai-iltana kävelylenkillään Heinävedellä kadonneen 73-vuotiaan nunna Elisabetin, eli Irmeli Vuolteen etsinnät jatkuvat ainakin perjantai-iltaan saakka.

— Etsintäpartioissa on jo yli 40 henkeä. Tänä iltana ja huomenna aamulla pidetään palaveria, miten etsintä jatkuu, jos se ei tänään tuota tulosta.

— Alustavasti on sovittu, että kolme päivää ainakin etsitään ja sen jälkeen pidetään uusi tilannepalaveri, Pöysti sanoo.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Koira kehiin? Yleensä ne löytävät hajullaan, kun ihmiset etsivät olettamuksien perusteella sieltä väärästä paikasta. Jos on jotenkin sekavassa olotilassa, voi olla vaikka piilossa etsijöiltä ja silloin koira löytää.

Lähettänyt käyttäjä Mummokin on huo... (kirjautumaton)
Luin jostain lehdestä että poliisi olisi saanut vinkin että nunna nähty Pohjois Karjalassa? Mutta poliisi ei alkanut tutkimaan tätä linjaa asiassa! Ehkä kuitenkin ihmiset Pohjois Karjalassa voisivat olla tarkkoina josko kumminkin hän olisi vaikka jonkun auton matkassa "joutunut sinne?Vanha sanonta "kaikki kivet käännettävä" ,pitää paikkansa tässäkin asiassa.

Lähettänyt käyttäjä mie vuan (kirjautumaton)
Mistä kyseinen nunna on syntyisin? Monesti iäkkäillä ihmisillä tulee halu nähdä synnyinseutujaan. Sieltä voisi löytyä jos nunnaparka on enää hengissä. Tai sinne menevältä matkalta.....

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä