Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Kaakon Viestintä aloittaa kirjeiden varhaisjakelun huhtikuussa

11.03.201616:15
7

Kaakon Viestintä on saanut alueellisen postitoimiluvan. Muun muassa Kymen Sanomia, Kouvolan Sanomia, Etelä-Saimaata, Itä-Savoa ja Länsi-Savoa julkaiseva yhtiö aikoo aloittaa yritysten kirjeiden jakelun.

— Sopimus tehdään yrityksen kanssa kirjeiden lähetyksestä. Me hoidamme jakelun yksittäisille asiakkaille, Kaakon Viestinnän jakelujohtaja Pekka Puikkonen sanoo.

Ensi kuusta alkaen asiakkaat saattavat saada aamun lehden mukana laskuja ja muuta kirjepostia yrityksiltä.

— Testijakelut käynnistyvät huhtikuussa. Aloitamme Mikkelin ja Savonlinnan alueella ja sitten laajennamme Lappeenrannan, Kouvolan ja Kotkan alueelle.

Puikkonen kertoo että yhtiö jakaa kirjeitä vain varhaisjakelualueella, eli kaupunkien ja kirkonkylien taajamissa.

Valtioneuvosto myönsi yhdeksän alueellista postitoimilupaa torstaina. Kaakon Viestinnän lisäksi postitoimiluvan saivat Kaleva, Marva media, Lounais-Suomen tietojakelu, Varsinais-Suomen tietojakelu, HSS media bolagen, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino, Savon jakelu ja SLP jakelu.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Siis mitä, tuleeko laskut ym meidän alueen yhteiseen avoimeen heittolaatikkoon ja vielä kysymättä minulta mitään. Minulla ja naapureilla on sen takia postilaatikkorivistö, johon postinkantaja on jakanut postin, jossa on myös laskuja. Heittolaatikkoon on tullut sanomalehdet.

Lähettänyt käyttäjä Siis mitä (kirjautumaton)
Nimimerkille "siis mitä" luitko uutisen? Siinähän kerrottiin että yhtiö jakaa kirjeitä vain varhaisjakelualueella, eli kaupunkien ja kirkonkylien taajamissa. Käsittääkseni näissä ei jakelu tapahdu heittolaatikoihin vaan siihen mainitsemaasi postilaatikkorivistöön.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
"Siis mitä" vielä jatkaa eli meillä on lähes parikymmentä postilaatikkoa tien toisella puolella ja toisella puolella on heittolaatikko, johon jaetaan kaikkien asukkaiden sanomalehdet varhaisjakeluna. Jaetaanko sitten jatkossa sanomalehdetkin näihin postilaatikkoihin muun postin mukana. Kaakon viestinta voisi tarkentaa asiaa. Jossakin maaseudulla posti jakaa sekä sanomalehdet että postin aamupäivän aikana jokaisen asiakkaan omaan postilaatikkoon, joten ainakaan ne sanomalehdet eivät ole varhaisjakelua.

Lähettänyt käyttäjä Tiina Ojutkangas
Kiitos kysymyksistä ja näkemyksistä. Postitoimilupa mahdollistaa sen, että Kaakon Viestinnän yksittäiset yritysasiakkaat voivat halutessaan saada kirjepostinsa jaettavaksi varhaisjakelun yhteydessä. Tämä koskee ainoastaan kaupunkien ja kirkonkylien taajamia. Mahdollinen kirjeposti jaetaan postilaatikoihin, ei siis heittolaatikoihin. Sanomalehtien jakeluun tällä postitoimiluvalla ei ole mitään vaikutusta. Jarmo Koskinen, toimitusjohtaja Kaakon Viestintä Oy

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut