Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

Juva Rokkaa hakee yleisöennätystä - katso millaisen artistikaartin voimin!

15.02.201710:00
17
  • Juva Rokkaa, Juha Tapio

    Juha Tapio on Juva Rokkaa-lauantain avausesiintyjä. Kuva: Mari Koukkula

Juva Rokkaa-festivaali järjestetään ensi kesä-heinäkuun vaihteessa. Viides Juva Rokkaa tähtää edelliskesän yleisöennätyksen rikkomiseen ja siihen on ainakin artistien puolesta hyvät edellytykset.
Perjantaina 30.6. lavalle nousevat Antti Tuisku, Apulanta, Mikael Gabriel sekä Yö.
Lauantaina 1.7 ovat vuorossa Juha Tapio, Popeda, Kaija Koo, JVG, Teflon Brothers ja Jay Lewis Gang.
Juva Rokkaa-debyyttinsä tekevät Mikael Gabriel, Teflon Brothers ja Jay Lewis Gang. Artistikaarti on muutenkin vaihtunut, sillä mukana on vain neljä samaa esiintyjää kuin viime kesänä.
Juva Rokkaa laajenee ensi kesänä tavallaan kolmipäiväiseksi. Sunnuntaina 2.7. vietetään Juva Rokkaa-jatkot Juvan 575-juhlavuoden kunniaksi. Iltapäivän piknik-tapahtumassa esiintyvät Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska.
Sunnuntain tapahtuma on osa kunnan juhlavuoden tapahtumatarjontaa. Sunnuntaina portit aukeavat jo kello 13.
Ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 15.2. jolloin avautuvat myös tapahtuman nettisivut osoitteessa www.juvarokkaa.fi

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kalle ja Rocking, no totta kai tämän kokoisessa maassa nuo samat artistit kiertävät jokaisen festarin. Ja sitä paitsi, jos joku järjestää jonkin festarin tai vastaavan, niin tietysti hän yrittää saada tilaisuuteen mahdollisimman paljon kuulijoita tai asiakkaita. Hölmöhän se on, joka ei käytä tilaisuuksissaan, esimerkiksi vaikkapa nyt musiikkitapahtumissa, sellaisia esiintyjiä, jotka vetävät paikalle suuria joukkoja. Ja jos joku ei nyt satu pitämään esimerkiksi tuossa lehtiartikkelin listassa mainituista esiintyjistä, niin siitä huolimatta nämä vetävät yleisöä paikalle moninkertaisesti verrattuna joihinkin vähemmän tunnettuihin tai joihinkin paikallisiin artisteihin verrattuna. Se on kuulkaa raha, on ollut kautta aikain, mikä on pontimena tällaisten festareiden järjestämiseen. Ja mikä on ihan hyvä asia, emme me muuten pääsisi osallistumaan yhtään mihinkään tilaisuuteen kun niitä ei yksinkertaisesti olisi.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä