Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

Järvi-Saimaan Palveluille Sitran työelämäpalkinto — yleisö pääsee vielä äänestämään suosikkiaan

20.04.201720:47
3
  • Järvi-Saimaan Palvelut saa Sitran työelämäpalkinnon. Arkistokuvassa yhtiön toimitusjohtaja Jukka Partanen. Kuva: Aki Kurki

Järvi-Saimaan Palvelut saa Sitran työelämäpalkinnon. Pääasiassa Juvalla, Rantasalmella ja Sulkavalla toimiva yritys on yksi yhdeksästä palkitusta.

Yhtiön palkintoa perustellaan muun muassa sillä, että se onnistui kirkastamaan perustehtävänsä, joka on hyvinvoinnin tuottaminen alueelle ja sen asukkaille.

Konkreettisena toimena mainitaan muun muassa koko henkilöstön varustaminen tablettitietokoneilla. Yritys myös koulutti elämyskokkeja, sisustavia siivoojia ja digitalkkareita.

Yrityksen mukaan toimenpiteillä saatiin aikaan noin miljoonan euron säästöt. Samalla poissaolot vähenivät.

Viimeistä kertaa jaettavan työelämäpalkinnon saa yhteensä yhdeksän työpaikkaa. Palkinnot jaetaan 9. toukokuuta Tahdonvoimaa työhyvinvointiin -tapahtumassa.

Yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan yhdeksästä palkittavasta. Yleisöäänestyksen voittajalle jaetaan 10 000 euron lisäpalkinto. Yleisöäänestys on auki 3. toukokuuta asti.

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on valittu vuoden 2017 Työelämäpalkintohaun finalistiksi. Sosiaali- ja terveysministeriö, Sitra ja Työsuojelurahasto myöntävät palkinnon 9 työpaikalle.

 

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut