Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Huutokauppakeisari keräsi yli tuhatpäisen yleisön juhlasensseille Uukuniemen Kumpuun. Katso video.

15.07.201716:36
3
  • Jyrki ja Anne Keränen Lohjalta huusivat vanhan vauvankehdon loikoilupaikaksi neljälle kissalleen. Kuva: Tuija Pauhu

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki Heli-vaimoineen oli vastustamaton vetonaula lauantaina Vasukkaat ry:n juhlasensseillä Uukuniemellä. Kummun koulun pihapiirissä seurasi huutokauppaa reilusti yli tuhat henkeä. Läheinen pelto pysäköintialueena ei riittänyt, vaan autoja oli pientareella molemmin puolin kylätietä.
Palsanmäki iski rennolla huumorillaan suoraan yleisön nauruhermoihin. Kukaties äänekkäimmän remakan sai aikaan vanha vauvankehto, josta useampi nainen oli yhtä aikaa halukas jättämään tarjouksen.
Siitä huutokauppakeisari keksi letkauttaa, että kylläpäs Uukuniemellä on paljon naisväkeä pieniin päin. Laskujen mukaan ainakin kahdeksan.
— Näköjään Uukuniemellä harrastetaan paljon seksiä.
Yleisön joukosta kantautui vastaus, että eilen pidettiin talkoot.
— Ai lapsenteossa, varmisteli perään Palsanmäki.
Tavarakin vaihtoi vikkelästi omistajaa. Myymättä jäivät ilmeisesti vain jalkakylpy ja lankapuhelin.
Yleisö kertoi pitäneensä viihteestä. Kun koolla oli paljon väkeä läheltä ja kaukaa, joukosta löytyi paljon sukulaisia, ystäviä, naapureita, tuttavia tai entisiä koulukavereita, joiden kanssa saattoi vaihtaa kuulumisia.
Juhlasenssit jatkuvat myöhään lauantai-iltaan. Ohjelmassa on oopperalaulaja Jyrki Anttilan konsertti sekä tanssia biisonitilan malliin.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Itä-Savon Sunnuntain paperilehden etusivulla komeili teksti.Ennätysyleisö keskellä ei mitään.Onkohan tämän tekstin kirjoittaja lukenut liikaa Suurten kokoomusvaikuttajien Vapaavuoren ja Vartiaisen mielipiteitä ja omaksunut ne täysin.Tykkäköhän sinnikkään Kummun asukkaat tälläisistä etusivun jutuista.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut