Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Hallituspuolueiden eteläsavolaiset kansanedustajat epäilevät PS:n jatkoa hallituksessa — Halla-ahon käsitystä ihmisarvosta arvostellaan

11.06.201714:46
57
  • Kuvassa Jussi Halla-aho. Uusi Perussuomalaisten puheenjohtaja. Perussuomalaiset Puoluekokous jyväskylässä. Puheenjoihtajan vaalit. Puolue. Politiikka. Jyväskylä 10.Kesäkuu 2017. COM.PIC / MAURI RATILAINEN 
All Over Press

    Jussi Halla-ahon johtaman perussuomalaisten jatkomahdollisuus hallituksen arveluttaa eteläsavolaisia kansanedustajia. Kuva: Mauri Ratilainen

Hallituspuolueiden eteläsavolaiset kansanedustajat epäilevät perussuomalaisten jatkoa hallituksessa puolueen valittua Jussi Halla-ahon uudeksi puheenjohtajakseen lauantaina.

Lenita Toivakka (kok.) uudelleentwiittasi lauantaina europarlamentaarikko Henna Virkkusen (kok.) viestin, jossa Virkkunen kirjoitti:

—  Ihmisarvo on jakamaton. Minun Kokoomukseni ei sovi samaan hallitukseen Halla-ahon PS:n kanssa.

Toivakka täydensi ketjua uutisella Teuvo Hakkaraisen valinnasta perussuomalaisten toiseksi varapuheenjohtajaksi ja omalla kommentillaan: 

— ja vielä tämä. Toivakan ytimekäs twiitti päättyi väsyneet kasvot -emojiin. 

Myös Hanna Kosonen (kesk.) tuo twiitissään esille Halla-ahon ja puolueensa arvojen erilaisuuden:
— Keskustan arvot ja Halla-Ahon arvot ovat todella kaukana toisistaan. Ihmisarvo on jakamaton. Piste.

Kosonen jakaa myös HS.n juttua, jossa pääministeri Juha Sipilä (kesk.) toteaa Halla-ahon valinnan jälkeen, että riski hallituksen kaatumiseen on olemassa.

Toivakkaa ja Kososta ei tavoitettu kommentoimaan twiittejään tai hallituksen jatkonäkymiä.

Mäntyharjulainen oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) ilmoitti tekstiviestillä, että hänen mielestään on liian aikaista kommentoida perussuomalaisten puheenjohtajavalintaa.

Häkkänen lupasi kommentoida asiaa ensi viikolla. 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tosiasiassa nämä ns. Hyviä ihmisiä esittävät elitistit osoittavat vihaavansa kansanvaltaista demokratiaa ja antavat vielä näin vuonna 2017 taikauskon kritisoinnista saadulle poliittiselle tuomiolle suuremman merkityksen kun esim. ihmisen väkivaltaisen pahoinpitelylle. Pitääkö teitä hyviä ihmisiä esittäviä elitistejä muistuttaa muista huomattavasti Halla-ahon "rikosta" törkeämmistä tapauksista joita löytyy edustajienne kontolta? Milloin median elitistit meinaavat oppia jostakin jotain vai opetammeko me oikeasti asioista oikeassa olevat teidät jatkossakin itkemään oikein kunnolla? Maa jossa pahimpana asiana nähdään taikauskon asiakritiikki ei taida oikein vanhoilla kaavoilla parantua.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
H-A:n arvot ovat kaukana keskustan ja kokoomuksen arvoista, mitkä ovat verovarojen sumplaus yksityisiin taskuihin, joko maakuntiin perustettavien ylihintaisten vokkien kautta, tai puoluekirjoilla ja taustalla muuten häärivien lakimiesten, lääkäreiden ym. toimijoiden jotka ottavat oman siivunsa valtion kassasta pakolaisten parissa työskennellessään. Tuskin halvin mahdollinen palvelu heillä menossa. Vasemmistopuolueet nyt ovat pihalla kuin lumiukot vain muuten, heille raha tulee pankkiautomaatista ja sähkö töpselistä. Totuus asiassa on kuitenki, että Terhon mukana Persut olisi taantunut takaisin lilliputtipuolueeksi tai lakannut kokonaan kauden tai kahden jälkeen. H-A tekee saman, tai pelastaa puolueen.

Lähettänyt käyttäjä Martti Laine (kirjautumaton)
Olisi viisaampaa nyt muidenkin puolueiden miettiä niitä syitä, mitkä johtivat Halla-ahon valintaan kuin oikopäätä ryhtyä mollaamaan käytännössä niitä ihmisiä, jotka äänestivät H-A:n pj:ksi. Jos tavallisten kansalaisten mielipiteitä noterataan vain vaalilupauksissa, voi mullistuksia tulla muissakin puolueissa. Vallankumouksen tuulet puhaltavat.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Nyt on Halla-aholla näytön paikka laittaa perussuomalaiset arvot kunniaan jotka Soinilta unohtui kun pääsi ministeriauton kyytiin. Ulkomaalaiset vähempään ja työt takaisin suomalaisille nyt on rajat auki kuin taivaan portit.

Lähettänyt käyttäjä limousine (kirjautumaton)
Vennamolaiset aikanaan hajosivat kahteen leiriin ja päätyivät konkurssiin. Kokoomus sai aikanaan sisäisen opposition IKL:stä ja kaikki toivottavasti muistavat miten siinä kävi. Kun PS nyt käytännössä pitää sisällään oikeiston, keskustan ja vasemmiston tai vähintään pätevät/epäpätevät niin miten sen koossa pitäisi? On kuin kutumatikka kädessä, ei mitenkään hanskattavissa.

Lähettänyt käyttäjä Myrsky vesilasissa (kirjautumaton)
kuohuu nyt Halla-ahon valinnan takia, jopa pres. Niinistökin ottanee kantaa asiaan. Tämähän on samanlaista hymistelyä kuin ennen Neuvostoliittoa kohtaan. Suomettumista. Tuskin Halla-aho saa aikaan kansainvälistä katastrofia.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut