Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

Fuksikaverukset osallistuivat Kampusrysäykseen kylpytakeissa ja seppeleet päässä

12.09.201720:35
  • Susanna Parkkonen, Saara Turunen, Nea Puikkonen. Kampusrysäys

    Ensimmäisen vuoden luokanopettajaopiskelijat Susanna Parkkonen, Saara Turunen ja Nea Puikkonen viihtyivät Kampusrysäyksessä. Kuva: Antti Varonen

  • Janne Huotari, Meri Kopranen, Elina Autio, Laura Kupiainen, Janita Therman, Milla Hokkanen, Kampusrysäys

    Janne Huotari, Meri Kopranen, Elina Autio, Laura Kupiainen, Janita Therman ja Milla Hokkanen kuuntelivat muiden opiskelijoiden kanssa Kampusrysäyksen musiikista vastannutta Blind Tiger -yhtyettä. Kuva: Antti Varonen

Vaikka Savonlinnan kampuksen lukuvuoden avajaisjuhlassa oli ilmassa haikeutta, ei opiskelijoiden Kampusrysäyksessä oltu surkeina.

Fuksit, jyväskyläläinen Susanna Parkkonen sekä helsinkiläiset Saara Turunen ja Nea Puikkonen, olivat varustautuneet opiskelijatapahtumaan varsin persoonallisilla tarvikkeilla: takin virkaa toimittivat kylpytakit, kainalossa keikkuivat muovisangot ja kutreilla omatekemät seppeleet.

- Seppeleet olivat Saaran idea, Susanna Parkkonen kertoo.

Jokaisella oli mukana oma vasta, jolla vierustoveria oli mukava läpsytellä.

Hyväntuuliset luokanopettajaopiskelijat iloitsivat siitä, että ehtivät kokea myös Savonlinnan kampuksen ennen Joensuuhun siirtymistä.

- Fiilikset ovat kyllä sekavat, kun ajattelee, että nyt on ensimmäinen opiskeluvuosi ja ensi vuonna sama uudestaan, kun kaikki on taas uutta, Parkkonen pohti.

Ajatus runsaammista sivuainevaihtoehdoista Joensuussa miellyttää. Parkkonen ja Turunen ovat luottavaisia, että siirto Joensuun kampukselle sujuu hyvin, Puikkosen odotukset ovat hieman varauksellisemmat.

- On vähän epäilyksiä, vaikka kyllähän niin luvataan.

Kampusrysäys käynnistyi lukuvuoden avajaisjuhlan ja kahvituokion jälkeen. Ohjelmassa oli ainakin musiikkia, Punkaharjun Lions Clubin jäsenten valmistamaa kasvishernekeittoa lisukkeineen sekä lörtsynsyöntikilpailu.

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut