Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Cheek tuo Mikkeliin jättipuitteet - lippuja arvotaan lauantaina

27.01.201617:00
17
  • Jurassic rock 2013, Cheek

    Cheek esiintyi Mikkelin Jurassic Rockissa kesällä 2013. Kuva: Mari Koukkula

Hiphop-artisti Cheekin lauantainen konsertti Mikkelin jäähallissa toteutetaan suomalaisittain poikkeuksellisen isosti.

Keikkajärjestäjä Fullsteamin mukaan Cheekin Alpha Omega -kiertue on Suomen kaikkien aikojen suurin, ainakin rekvisiitan osalta.
– Meillä on karavaanissa neljä kiertuebussia, viisi tavararekkaa ja kolme kuorma-autoa. Kiertuehenkilökuntaa on kaikkiaan 60, Fullsteamin tiedottaja Johannes Kinnunen luettelee.

Keikalla artistit hääräävät varta vasten kiertueelle suunnitellulla lavalla, joka ulottuu lähes jäähallin puoliväliin saakka.
Lavalle artisti saapuu lähes 10 metriä korkeasta leijonankidasta.

Muilta osin lauantainen keikka noudattelee normaalin jääkiekkopelin järjestelyjä, kuvailee konsertin turvallisuuspäällikkö Ari Solja Securitas Oy:stä.
Tällä kertaa halli on kuitenkin täpötäysi, sillä lippuja tapahtumaan on myyty noin 4000 kappaletta.

Ovet avataan kello 18.30.
– Suosittelemme tulemaan jonottamaan hyvissä ajoin, mutta tunteja aikaisemmin sinne on turha tulla. Parkkeeraus ja hallin myyntipisteet ovat täysin samat kuin kiekkopeleissä, Solja kertoo.

Mikkelin keikka myytiin loppuun kiertueen viimeisenä. Keikkajärjestäjät eivät kuitenkaan näe kaupungin lipunmyyntiä huonona.
– Mikkelin lipusta 90 prosenttia myytiin ensimmäisenä päivänä ja jäljelle jäi lähinnä hajapaikkoja. Lopulta keikka myytiin varsin nopeasti loppuun. Mikkeli on kiertueen alempaa keskikokoa, pienimmät hallit vetävät noin 3000 ihmistä, Fullsteamin tiedottaja Johannes Kinnunen kertoo.

Virallisia teitä lippuja ei siis enää saa, mutta yksittäiskappaleita on myynnissä esimerkiksi verkon huutokauppapalveluissa.

Lisäksi Mikkelin kaupunkikeskusta Mikke ry arpoo konserttiin 10 kahden hengen lippupakettia. Arvontaan voi osallistua käymällä tällä viikolla ostoksilla kaupungin keskustan kivijalkaliikkeissä.

Arvontaan osallistutaan ostokuitilla lauantaina Mikkelin torilla. Liput arvotaan kello 12 kaikkien ostokuittia näyttävien kesken. Yksi henkilö voi osallistua yhdellä kuitilla.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Perunasäkki (kirjautumaton)
Hei, ei millään pahalla, kaikki saavat tykätä mistä haluavat, mutta voisitteko mitenkään lakata kutsumasta Cheekiä hoppariksi, ja vertaamasta hänen tuotantoaan rappiin / hiphoppiin? Se ei nimittäin sitä ole, vaan poppia. Paljoa kauemmaksi ei hiphopin alkujuurilta voi tulla, kuin mitä hänen biisinsä edustaa. On loukkaus koko musiikkigenreä kohtaan, kun valtaväestö luulee kuuntelevansa hoppia ja levittävät tälläistä käsitystä. Hiphop on ollut aikoinaan syrjittyjen vähemmistöjen keino saada äänensä kuuluviin. Siihen toki kuuluu ylimielinen massin hehkuttaminen ja vaikeuksien kautta voittoon -tarinat, mutta sitä on hyvin räikeää kuunnella artistin suusta, joka tuntuu olevan enemmänkin ostetulla soittoajalla julkisuutta kerännyt sijoituskohde, kuin musiikintekijä. Tästä kertoo mm. levy-yhtiön kanssa mietityt biisit, se että hän ei muista omia sanoituksiaan, ja että hän on totaalisen surkea freestylerapissa, jolla perinteisesti näissä piireissä on otettu mittaa toisista. Hiphopissa on aina ollut meininkinä tehdä omaa juttua, ei miettiä, että millaisilla biiseillä saa suhteessa eniten kuuntelijoita, ja sitä kautta rahaa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ilosaari Rockin kantava yleisö on jo alkanut protestoimaan Keekin sinne kiinnityksen takia. Minä ymmärrän se protestoinnin taysin. Kuuluu sarjaan Jari Sillanpää, Matti@Teppo, Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Yö yms. Iskelmä tähtöset.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Älkää hyvät ihmiset sotkeko Cheetaa HipHoppiin vahingossakaan. Löytyy tällekkin varmaan intohimoinen kuulijakunta, mutta se ei löydy HipHopin tai Rapin puolelta. Kait yleisö löytyy tuolta poppi-iskelmä linjalta. Markkinoidaan kuin HK:n sinistä. Näyttää olevankin jo tuosta Ilosaaresta juttua täällä, se kertonee sen että kaukana ainakin rokista mennään.

Lähettänyt käyttäjä Show must go on (kirjautumaton)
Turha Cheekiä lokeroida/mollata.Mieshän on tehnyt jotain ennenkuulumatonta,ihan jo siksi hatunnoston arvoinen kaveri.Cheekissä mua huvittaa positiivisella tavalla tietynlainen suuruuden- hulluus...rokkaa stadionit ja haluaa oman kuvansa Forumin kylkeen.Hyvin epätyypillistä toimintaa suomalaiseksi,jotka luonnostaan pyytelevät anteeksi olemassaoloaan.Hyvä esimerkki siitä,että kun uskoo itseensä,kaikki on mahdollista.Lähdenkin eka kertaa keikalle lähinnä katsomaan,mistä tässä on kyse.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä