Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Cadillac Fleetwood kiinnostaa messukansaa — SuurSavo-messut pidetään nyt Rantasalmella ensimmäistä kertaa

17.06.201712:00
3
  • Thomas Palhomaa (7) ihastelee messuilla esillä olevaa Cadillac Fleetwoodia. Kuva: Kari Toiviainen

  • SuurSavo-messuilla Rantasalmella on lähes 50 näytteilleasettajaa. Kuva: Kari Toiviainen

Yrittäjien ja kunnan välistä yhteistyötä painotettiin aamulla Rantasalmella avatuilla SuurSavo-messuilla. Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola sanoi messujen olevan oivallinen esimerkki kunnan ja yrittäjien välisestä yhteistyöstä.

 — Vain yhteistyöllä syntyy onnistumisia. Kun erilaiset ihmiset kohtaavat, syntyy aina jotain uutta. Kunnan tehtävänä on huolehtia, että yrittäjät saavat yrittää. Kunnilla onkin iso tehtävä siinä, että kunta säilyy elinvoimaisena, sanoi Nina Rasola Rantasalmella tänä aamuna.

SuurSavo-messut järjestetään Rantasalmella nyt ensimmäistä kertaa. Messut ovat kunnan, yrittäjien ja SuurSavo-hallin yhteinen ponnistus.

Idea messujen järjestämisestä on paikallisen yrittäjän Mikko Lappalaisen. Hän esitti viime syksynä, että Rantasalmella pitäisi järjestää paikallista osaamista ja yrittäjyyttä esittelevä messutapahtuma.

Rantasalmen SuurSavo-messut ovat koonneet jäähalliin lähes 50 eri yritystä esittelemään omaa toimintaansa. Mukana on monen alan yrittäjiä käsityöntekijöistä Etelä-Savon pelastuslaitokseen ja metsäkoneyrittäjiin.

Miesväen suosiossa aamupäivällä olivat erityisesti entisöidyt moottoripyörät ja autot. Messujen erikoisuus on Martti Huopalaisen entisöimä vuoden 1956 Cadillac Fleetwood. Fleetwood keräsi niin poikia kuin miehiä ihastelemaan Hurriganes-yhtyeen tutuksi tekemään Fleetwoodia.

Aamupäivän aikana SuurSavo-messuilla Rantasalmella väkeä riitti tasaiseen tahtiin.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä protoka@gmail.com (kirjautumaton)
Hurriganesin Roadrunner-LP:n kannessa Cisse Häkkinen ja Cadillac Fleetwood. Taisipa Cisse omistaakin moisen menopelin. Häkkisellä on myäs biisi nimeltä Pink Cadillac.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut