Maanantai, 24. heinäkuu 2017
(Kristiina,) Tiina, Kirsti, Kirsi

Asikkala kutsuu Rinna Ikola-Norrbackan haastatteluun - Kutsun saa viisi kunnanjohtajan virkaa hakenutta ihmistä

20.03.201720:16
13
  • RInna Ikola-Norrbacka on yksi viidestä jatkoon päässeestä viranhakijasta Asikkalassa. Kuva: Soila Puurtinen

Asikkalan kunnanjohtajan virkaa hakenut Sulkavan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka saa kutsun haastatteluun.  Asikkalan kunnanhallitus päätti maanantaina kutsua haastatteluun viisi viranhakijaa. Virkaa haki 17 henkilöä, ja lisäksi yksi antoi suostumuksensa virkaan. Suostumuksensa antanut ei ole haastateltavien joukossa.

Haastattelut pidetään 6. huhtikuuta.

 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Naapuri (kirjautumaton)
Sulkavalla baarissa kertoivat meikäläiselle, asiasta tietämättömälle savonlinnalaiselle, miten Sulkavalle on kunnanjohtajat valittu siitä lähtien, kun Sami Sulkosta eroon pääsivät. Valokuvien perusteella kunnanhallitus valitsee ne henkilöt, ketkä haastatteluun pyydetään. Koulu-ja työtodistukset sun muut cv:eet ehtii virkaan valittu henkilö toimittaa sitten, kun työsuhde on alkanut. Hyvin on tälläinen menettelytapa Sulkavalla toiminut ja kunnanjohtajiksi on saatu näyttävän näköisiä ja ihan kyvykkäitä henkilöitä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Go Rinna go! Harmillinen juttu Sulkavan puolesta, mutta eteenpäin elävän mieli! Kunnanjohtajaksi ei pitäisi valita alle 55 vuotiasta! Valintaa ei olla vielä tehty, mutta tämä vaikuttaa kuitenkin jatkoa ajatellen.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä