Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Alpo olikin Aapo - Osuuskaupan ruokarekka sai "väärän" nimen

10.03.201619:28
8
  • Alpo the food truck, ruokarekka, osuuskauppa suur-savo,

    Rekan nimeä ei enää vaihdeta. Kuva: Vesa Vuorela

Alpoksi nimetty ruokarekka olisi pitänyt nimetä Aapoksi. Tämä selvisi Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajalle Kai Nurmelle torstaina, kun street food -auto oli esitelty julkisesti keskiviikkona.
— Inhimillinen erehdys, pahoittelee Nurmi.

Alpo on rakennettu Töysän Linjalta ostettuun Dodge -linja-autoon. Nimellä oli tarkoitus kunnioittaa linja-autoyhtiön omistajasuvun jäsentä, mutta Nurmi oli kuullut tai ymmärtänyt nimen väärin. Oikea nimi on Aapo Töysä eikä Alpo.

Nurmi kertoo, että kukaan ei missään vaiheessa korjannut asiaa, vaikka hän puhui koko ajan Alposta.
— Hyvät tarkoitusperät oli, mutta nyt alkuperäinen ajatus vesittyi.

Rekan nimeä teippauksineen ei Nurmen mukaan vaihdeta. Alpo pysyy Alpona eikä muutu Aapoksi, mutta tarinaa nimen alkuperästä ei voida enää kertoa.

Ensimmäisen kerran liikkuva ravintola on avoinna yleisölle 15. huhtikuuta kello 11 Mikkelin torilla.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Saas nähdä onko tuosta palvelemaan asiakasta. Kaksi kertaa on käyty monopolifirman syöttölässä lauantaina aamupäivästä, hiljaiseen (asiakasmäärästä päätellen) aikaan. Istuttiin ja odoteltiin palvelua, jota ei koskaan tullut. Kolmatta kertaa ei tule.

Lähettänyt käyttäjä antsu (kirjautumaton)
Kyllä L:n voisi vaihtaa A:ksi, kun ei sen suuremmasta ole kysymys. Korjatkaa ihmeessä eihän tuossa enää yksi satanen paljon tunnu. Se kyllä kertoo muustakin jos virhettä ei muka voisi korjata, yksi muovi tarra ei paljon maksa. Kai noita kirjaimia on varallakin meneekö tohon nyt kolme A tarraa, laittakaa AAPO kuntoon virheet voi korjata, olkaa esimerkkinä virkamiehille ja näyttäkää "virheet voi korjata".

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut