Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Aurinkokunnan kevätmessut alkoivat auringonpaisteessa

17.05.201414:55
  • Kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auvinen kierteli tutustumassa messutarjontaan Aurinkokunnan kevätmessuilla. Liisa Pirhonen ja Sirkka Varis esittelivät tuotteitaan. Kuva: Eeva Mikkonen

Kaunis auringonpaiste ja lämmin sää on hellinyt Aurinkokunnan kevätmessuja Kesälahdella tänään lauantaina.
Kävijöitä olisi saanut olla enemmän, totesi moni esittelijä, mutta tunnelma oli mukava ja leppoisa. Tavattiin tuttuja ja nautittiin messuohjelmasta ja tarjonnasta. Yritykset ja yhdistykset esittelivät toimintaansa, tuotteitaan ja palvelujaan.
Peruskiteeläisiksi itseään tituleeraavat Liisa Pirhonen ja Sirkka Varis esittelivät tuotteitaan kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auviselle. Kaupunginjohtaja kierteli messuyleisön joukossa, minkä moni pani ilolla ja tyytyväisyydellä merkille. Auvinen suunnitteli lauantain perusteella tulevansa messuille myös huomenna sunnuntaina, kun messut vielä jatkuvat.
– Messut ovat oivallinen esimerkki yhteistyön merkityksestä, varma merkki kesän alkamisesta ja oiva esimerkki imagon kohottamisesta. Messuilla on tärkeä tehtävä.
Erityisesti Auvista ilahdutti Kyky 2014 -kilpailu, joka on suunnattu kaikille iästä ja asuinpaikasta riippumatta.
– Meillä täällä Kiteellä on paljon lahjakkaita henkilöitä. Harvalla meistä on yksin viisautta tehdä asioita menestyksellisesti, mutta yhdessä me voimme saada paljon aikaan.

Yleisön vähäisyyttä harmittelivat Pirhonen ja Varis.
– Jospa se tästä lähtisi. Pientä kauppaa on tehty. Myyntipöytä on reilun kokoinen ja tilaa on hyvin ympärillä. Hyvä, että ilma lämpesi.

 

Kesälahden Martat oli jälleen ajan hermolla jakamalla ravintotietoutta. On hämmästyttävää tiedostaa, että saman määrän energiaa saa 100 grammasta perunalastuja ja 15 keitetystä perunasta. Myös 200 gramman karkkipussi ja 7 - 8 appelsiinia sisältävät saman määrän energiaa. Yhdistyksessä nähdään messut merkittävänä asiana esillä olon, tiedon jakamisen ja uusien jäsenten houkuttelemisen kannalta.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut