Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Red Nose Company huipentaa Muhasaasen teatterikesän — esitykset lauantaina ja sunnuntaina

11.08.201709:29
  • Muhasaaren Teatterin kesä huipentuu Red Nose Companyn vierailuun. Esitykset ovat lauantaina kello 19.00 ja sunnuntaina kello 15.00. Lavalla nähdään klovnit Mike (Tuukka Vasama) ja Zin (Timo Ruuskanen),

Muhasaaren Teatterin tähänastinen kesä on ollut antoisia. Jo kymmenen erilaista teatteriteosta on viihdyttänyt yli tuhatta katsojaa. Jokaiseen esitykseen, joita on ollut yhteensä 19, on riittänyt katsojia, ja osa esityksistä on ollut loppuunmyytyjä. Eniten katsojia vetivät Junnu Vainio -konsertti, Muina miehinä sekä Hansu ja Pirre.

Kesäkausi huipentuu Red Nose Companyn vierailuun. Lauantaina 12.8. kello 19 ja sunnuntaina 13.8. kello 15 lavalle nousevat klovnit Mike (Tuukka Vasama) ja Zin (Timo Ruuskanen), kuljettaen katsojat kainuulaiseen korpimaisemaan aseinaan sähkökitara ja haitari. Punainen viiva on esitys äänestämisestä, tasa-arvosta ja politiikan mahdottomuudesta – pilke silmäkulmassa.

Muhasaaren Teatteriin jälkeen esitys jatkaa Kansallisteatterista tammikuussa startannutta Suomi 100 -kiertuettaan Riihimäen Teatteriin, Malmitaloon, Raaheen, Kokkolan kaupunginteatteriin ja Vaasan kaupunginteatteriin.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä