Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Katso video — Tässä nousee Puruvesi Popin päälava, jolla nähdään perjantaina Reckless Love ja Anssi Kela

19.07.201718:00
2
  • Elmeri Pulkkinen Event Works, Arto Kekäläinen, Sini Heiskanen, Merja Kosunen, Eero Kekäläinen

    Elmeri Pulkkinen (vas.) opastaa talkooporukkaa lavan pystytyksessä. Kuva: Antti Varonen

  • Lavan ääriviivat alkavat hahmottua. Kuva: Antti Varonen

  • Juha Rinkinen, Seppo Laamanen

    Juha Rinkinen (vas.) ja Seppo Laamanen siirtävät kelkkaa, jonka avulla lavarakenteet nosteaan yläilmoihin. Kuva: Antti Varonen

Puruvesi Pop -festivaalialueen rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa Kerimäen Sirkuskentällä. Tänään alueella aloitettiin päälavan pystytys. Lavaa rakentamassa on vajaa parikymmentä Kulennoisten pallon talkoolaista.

Pystytysoperaatiota johtamassa on lavarakentaja Elmeri Pulkkinen EventWorks Oy:stä. Pulkkisen johdolla lava nousee ripeästi.

— Tavoitteena on, että lavapohja on tänä iltana valmis. Riippuen hieman apukäsistä, maastosta ja siitä, miten osat on pakattu. Kokonaisuudessaan lava on valmis viimeistään huomenillalla.

Kun lava on valmis, lavarakenteisiin ripustetaan äänentoisto. Samassa yhteydessä lavaan kiinnitetään Puruvesi Pop -banderollit.

Perjantaina nyt pystytettävällä lavalla esiintyy muun muassa Reckless Love ja Anssi Kela.

— Hienoa nähdä isot artistit itse pystyttämällään lavalla. Eritysesti Juha Tapion keikka on hauska nähdä, Kulennoisten pallon C-15-joukkueessa pelaava talkoolainen Eero Kekäläinen kertoo.

 

Itä-Savo seuraa Puruvesi Popin tapahtumia tiivisti festivaaliviikonloppuna ja ennen festivaalia. Lue tuoreet festivaaliuutiset Itä-Savon printistä ja verkosta.

Lue myös: 

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut