Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Juontaja Renne Korppila mukaan Jesse Haajan supersankarielokuvaan

08.05.201508:56
  • Juontaja Renne Korppila on mukana Jesse Haajan Rendel-elokuvassa. Kuva: Juuli Aschan

Radiokanava NRJ:n juontajana tunnettu Renne Korppila nähdään mikkeliläisen Jesse Haajan ohjaamassa, vuonna 2016 valmistuvassa Rendel-supersankarielokuvassa.
Korppila lukeutuu pitkän linjan supersankarifaneihin, ja uutinen genreen kuuluvasta kotimaisesta tuotannosta oli hänelle mieluisa yllätys.
– Olin jo pitkään odottanut, että joku tässä maassa olisi riittävän hullu ryhtyäkseen tekemään suomalaista supersankarielokuvaa. Kun huomasin, että Haaja oli tarttunut tähän haasteeseen, eihän siitä voinut olla innostumatta.
 
Kun Haaja julkaisi Rendelin sosiaalisessa mediassa maaliskuussa 2014, lukeutui Korppila projektin ensimmäisten seuraajien joukkoon. 
– Innostuin tästä tietysti kovasti. Korppila on suosikkijuontajani ja Aamupoikien kuuntelu oli kuulunut vuosikausia aamurutiineihini. Kirjoitin Rennelle ja kysyin häneltä kiinnostusta lähteä mukaan elokuvaan.
Rooli innokkaana kehonrakentajana tunnetulle Korppilalle löytyi kuin itsestään.
– Kun luin käsikirjoituksen viimeisimmän version, tajusin heti että Lahtaaja-niminen roistohahmo on kuin ilmetty Renne: hemmetin iso kaveri, jolla on tilannekomiikka hallussa, Haaja kertoo.
 
Korppila on tulevasta elokuvaroolistaan varsin innostunut.
– Pääseminen mukaan tällaiseen projektiin on minulle toteen käynyt unelma.
- Kun Haaja tarjosi minulle roolia Rendelistä, oli vastaukseni ehdoton kyllä!
 
Korppila nähdään Lahtaajan roolissa ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlilla 14. toukokuuta. Cannesissa järjestetään elokuvan toisen teaser-kohtauksen maailmanensi-ilta. 
Elokuvajuhlien yhteydessä käynnistyy myös Indiegogo-joukkorahoituskampanja. Tavoitteena on saada kerättyä 80 000 dollaria.
 
Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat muun muassa Matti Onnismaa, Kris Gummerus, Rami Rusinen ja Alina Tomnikov
Elokuvan kuvaukset alkavat kuluvan vuoden syyskuussa. 
 
 
 
Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut