Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

Joroisten Musiikkipäivät teki kävijäennätyksen — kuulijoita kävi tänä vuonna 5400

31.07.201708:48
6
  • Joroisten Musiikkipäivien taiteellinen johtaja Jan Hultin on tyytyväinen taiteilijoiden suorituksiin. Kuva: Vesa Vuorela

Sunnuntaina päättyneiden Joroisten Musiikkipäivien kävijämäärä kasvoi tänä kesänä entisestään. Tapahtumassa kävi kaikkiaan 5400 katsojaa. Viime vuonna yleisömäärä oli 4950.

Joroisten Musiikkipäivien 40.-vuotisjuhlavuoden ohjelma sisälsi 25 konserttia tai tapahtumaa kymmenessä päivässä kuuden kunnan alueella.

Musiikkipäivien taiteellinen johtaja Jan Hultin on erityisen tyytyväinen taiteilijoiden suorituksiin.

— Jokainen konsertti tai tapahtuma oli koskettava, jälkensä jättävä ja yleisön vahvasti palkitsema, Hultin toteaa tiedotteessa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Mikäli "tosikko" olisi ollut siellä, olisi voinut jättää tuonkin turhan kommentin kirjoittamatta. Apocalypticankin konserttiin sai maksaa pääsymaksua 40 euroa. Jos on niin paha mieli, että siitä on pakko purkautua julkisesti, kannattaa sille valita sopivampi osoite.

Lähettänyt käyttäjä tosikko (kirjautumaton)
Amonymous 16.47. En ole puhunut mitään pahasta mielestä. Kysyin vai asiallisesti kuinka paljon toiset joutuvat maksamaan toisten huveista, kun pääsymaksuilla ei haluta peittää kuluja. Oliko vaikea ymmärtää?

Lähettänyt käyttäjä Velikulta (kirjautumaton)
Paljos tosikko maksaa kirjastopalveluista, uimahalleista, kesäteattereista, urheilukentistä jne.jne. .?? Ja tosikot eivät käytä julkisia kulkuneuvoja, eivät liiku yleisillä teillä, eivät sitä, eivät tätä. Mutta minkälainen olisikaan maailma ilman tosikkoja?

Lähettänyt käyttäjä tosikko (kirjautumaton)
Velikullalle tiedoksi. Kun mennään syvällisimpiin tosiasioihin, niin faktahan on se, että yksityisdektorin toimijat. Siis työnantajat ja -tekijät maksavat kaikki yhteiskunnan kulut. Eli aika pieni porukka. Kaikki muut ovat tosiasiasss pelkkiä yksityissektorin loisia. Pullisteleva julkinen sektori etunenässä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut