Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Veturinkuljettajien mielenilmaus pysäyttää junaliikenteen alkuviikolla — hallituksen liikenne- ja omistajapolitiikkaa vastaan

10.08.201713:46
1

Veturimiesten liitto pysäyttää junaliikenteen ensi maanantaina 14.8. klo 18 alkaen.

Kyseessä on mielenilmaus hallituksen liikenne- ja omistajapolitiikkaa vastaan. Liitto ei hyväksy rautateiden matkustajaliikenteen kilpailuttamistapaa ja siinä yhteydessä tapahtuvaa kansallisomaisuuden tuhoamista.

Mielenilmaus koskee kaikkia VR:n ja HSL:n lähijunia sekä VR:n kauko- ja tavarajunia.

Tiedot vaikutuksista täsmentyvät ja niistä tiedotetaan VR:n nettisivuilla.

Kuljettajat palaavat töihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Junaliikenne pyritään käynnistämään normaalisti keskiviikkoaamuna 16.8.

Junaliikenteessä voi olla vielä tämän jälkeenkin parin päivän ajan muutoksia, kuten kalustomuutoksia ja mahdollisesti myös vuorojen perumisia. VR tiedottaa näistä nettisivuillaan.

Mielenilmauksen ajalle etukäteen ostetut VR:n liput voi kuluitta joko peruuttaa tai vaihtaa käytettäväksi toisena ajankohtana.

Korvaavat matkat tulee kuitenkin tehdä 31.10.2017 mennessä. Lisätietoja vr.fi:stä ja puhelinpalvelusta 0800 166 888 (maksuton).

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä sauli (kirjautumaton)
"...Liitto ei hyväksy rautateiden matkustajaliikenteen kilpailuttamistapaa ja siinä yhteydessä tapahtuvaa kansallisomaisuuden tuhoamista...." Kepu-kokoomus yrittää ryöstää päätöksillään Suomalaisten omaisuuden. Vain SDP ajaa tavallisten ihmisten asioita.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä