Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

TV5 ja kaksi muuta kanavaa vaihtavat paikkaa keskiviikkona — uusi kanavahaku tarpeen

15.05.201708:00
6
  • Televisio, TV, telkkari, kaukosäädin, digiboksi, TV-ohjelma

    Antennitelevision uusi toimilupakausi alkaa, ja tv-kanavat vaihtavat paikkaa. Kuva: Matias Lövberg

Discovery Networks Finland -yhtiön televisiokanavia siirtyy uusille kanavapaikoille.

Kanavapaikat vaihtuvat 17.5. Sen jälkeen TV5 on kanavapaikalla 7, Kutonen paikalla 10 ja TLC paikalla 11. Yhtiön neljäs kanava Frii säilyy nykyisellä kanavapaikallaan 16.

Muutos liittyy antennitelevision uuden toimilupakauden alkamiseen.

Kanavat on haettava uudelleen sellaisissa televisioissa, jotka eivät tee kanavahakua automaattisesti. Jotkin laitteet vaativat tehdasasetusten palautuksen.

Nämä Digitan ohjeet toimivat useimmissa televisioissa. Digitan kuluttajapalvelu neuvoo ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Asa (kirjautumaton)
Tapahtuuko muutoksia myös kanavien näkyvyydessä Mikkelin aseman alueella? Mitkä kanavat poistuvat näkyvistä, mitä tulee lisää? Missään ei ole ilmaistu selkeästi, mikä muuttuu aiempaan muu kuin kanavapaikat. Ei edes Digitan sivuilta selviä. Uutisia on paljon, joissa kerrottu muutoksesta, mutta ei mikä muuttuu konkreettisesti.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
12.04 Asa onko sinulla hieman vaikeuksia luetunymmärtämisessä? "Sen jälkeen TV5 on kanavapaikalla 7, Kutonen paikalla 10 ja TLC paikalla 11. Yhtiön neljäs kanava Frii säilyy nykyisellä kanavapaikallaan 16" Muita muutoksia ei tule ja miten tuota selvemmin enää ilmaisisi...

Lähettänyt käyttäjä Ex-pertti. (kirjautumaton)
Pari nyrkkisääntöä: 1) Jos olet tähän asti katsellut HD-kanavia antenniverkon kautta, niin ne näkyvät jatkossakin (=dna:n verkossa Otavan lähetinasemalta). Digitan Mikkelin lähetinasema ei ole lähettänyt HD-lähetyksiä tähänkään asti 2) Kaikki maksukanavat lakkaavat näkymästä Digitan Mikkelin lähetysaseman kautta: CMore kanavat, Ruutu+ kanavat, sekä Music Television, Digiviihde, Discovery, Nick Jr. Eurosport ja Disney Channel. Ehka paras ohje muutoksen vaikutuksista löytyy dna:n sivuilta: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/muutoksia-antenniverkon-maksu-tv-kanavien-lahety-1/#c2525680

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä