Torstai, 24. elokuu 2017
Perttu

Tero Pitkämäki kiskaisi finaalipaikan heti avausheitolla

Päivitetty: 10.08.201721:45
6
  • Kalevankisat 2017, Finland. Mens javelin. Tero Pitkämäki  --  Marko Tuominiemi / All Over Press.

    Tero Pitkämäki epäili kuntoaan ennen karsintaa, mutta torstai-illan ainoa heitto oli onnistunut. Kuva: AOP/Marko Tuominiemi

Tero Pitkämäki on mukana Lontoon MM-kisojen keihäsfinaalissa lauantaina. Hän heitti torstai-illan karsinnassa ensimmäisellään tälle kesälle hienon tuloksen 85,97.

Karsintaraja oli 83 metriä. Tulos oli Pitkämäen pitkän uran paras arvokisojen karsinnassa.

Saksan Johannes Vetter kiskaisi karsinnassa peräti 91,20.

Henri Pitkänen

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei mitään yllättävää joukkueessa. Ei yhtään venymistä. Jokainen urheilee näköjään tasollaan. Esimerkiksi eilen se korkeushyppääjätär räpelsi jo aloituskorkeudessa, kansallisella tasolla. Simo Lipsanen Pitkämäen lisäksi joka olisi ehkä voinut yltää yli karsintarajan. Ei vielä. Toki Anne-Mari Hyryläinen juoksi tasollaan, oli siinä mielessä onnistuja. Maantiematkat ovat asia erikseen ja eri maailmassa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Otsikon henkilöhän taisi heittää viideneksi pisimmälle karsinnoissa. Jäi parhaasta heittäjästä noin 5 metriä. Maailmanmestaruuteen riittänee tuollainen 92 metriä, tai vähän yli siitä. Pari saksalaista jakaa kullan ja hopean keskenään, ja sitten tulee muutama muu. Ehkäpä Pitkämäki pääsee niille kuuluisille pisteille, millä ei ole mitään merkitystä.

Lähettänyt käyttäjä Niklas Ojanpää (kirjautumaton)
Suomen urheilumaine säilyy ja epäilijät jäävät omille metriluvuilleen kauas taakse. Hyvä, ettei keihäs tipu varpaille. Maamme-laulu soi lauantaina.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut