Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Kaj Turunen riemuitsi Touko Aallon voitosta — "Myrkkyä vassareille"

17.06.201720:16
23
  • Kaj Turunen Riemuitsi vihreiden valinnasta. Kuva: Timo Laitakari

Savonlinnalainen kansanedustaja Kaj Turunen tuuletti tuoreeltaan Twitterissä Touko Aallon valintaa vihreiden puheenjohtajaksi.

Uusi vaihtoehto -ryhmään kuuluva Turunen kirjoittaa, että valinta ei ole vasemmistolaisten mieleen.

 

Juttua on korjattu kello 20.45. Aiemmin häntä kutsuttiin perussuomalaiseksi kansanedustajaksi. 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Janj (kirjautumaton)
Turunen on väärässä. Moni meistä vassilaisista arvostaa Toukoa. Henkilökohtaisesti voin todeta, että hän on rehti ja hyvä valinta puolueensa johtoon ja onnittelinkin jo siitä. Poliittisesti olemme toisinaan eri linjoilla, mutta kunnioitan häntä suuresti ihmisenä.

Lähettänyt käyttäjä Timo Harakka (kirjautumaton)
Politiikka - kuten talouskaan - ei ole nollasummapeliä. Mitä vakuuttavampia kasvoja vasemmistoliberaaleilla on, mitä laajemmalle ulottuva viesti, sitä paremmin me kaikki pärjäämme vaaleissa 2019. Uskallan veikata, että Turusen mahdollisella puolueella on vielä vaikeampaa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Facepalmia turuselle. Sitä myötähäpeän määrää mitä kioskijannu kannanotoillaan aiheuttaa. Politiikka on penkkiurheilun ja dopingurheilun haitallisin muoto. Ja kaikki te toisianne stemppailevat pellet olette sosialisteja. Punasosialisteja sisältä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Vihreä vallankumous, vasemmistolaisista vallankumouksesta ei ole seurannut ikinä missään milloinkaan kuin diktatuureja. Se on vaan tosi, vihreät aatteet vie suomen syvälle pimeään paikkaan.

Lähettänyt käyttäjä Savonlinnan Tsu... (kirjautumaton)
Nämä kansaedustaja Tsurusen kommentit on niin alta lipan juttuja, että kaverilta tulisi ottaa kaikki somen viestinnän välineet pois! Tosin jos ihminen haluaa kokoajan kaivaa poliittista hautaansa, niin mikä ettei! En usko hänen lähtevän enään ehdolle seuraaviin vaaleihin, jos yhtään talousvaliokunnan pjnä osaa laskea mahdollisuuksiaan!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Eipä paljon Kai Turusen kommentit ketään kiinnosta. Jos olisi hallitus kaatunut ja tullut uudet vaalit niin siihen olisi Turusen poliittinen ura päättynyt Takkia käänneltiin niin paljon, että nyt se on hukassa kokonaan... ja kaappasi vielä Suomen satavuotisjuhlavuoden omaan poliittiseen käyttöönsä. Luulisi hävettävän!

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut