Lauantai, 19. elokuu 2017
Mauno, Maunu

Junat aikataulusta myöhässä Riihimäen ja Harvialan välillä olevan kaapelivian takia — vika saadaan korjattua vasta alkuillasta

Päivitetty: 19.06.201714:45
4
  • Pendolino, VR, Juna

    Junat kulkevat myöhässä Riihimäen ja Harvialan välillä olevan vian takia. Kuva: Lukas Pearsall

Riihimäen ja Harvialan välisellä rataosuudella on havaittu kaapeli- ja turvalaitosvika, joka hidastuttaa junaliikennettä koko maassa. Junille aiheutuu vian takia myöhästymisiä puolesta tunnista lähes tuntiin, kertoo VR.

Vika havaittiin aamupäivällä hieman ennen yhtätoista. Vika saadaan korjattua vasta illalla, VR:n arvion mukaan kello 18.45:een mennessä. Junien pitäisi kulkea aikataulun mukaan jälleen illalla seitsemän jälkeen.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Harvinaisen pieni yllätys, että junat ovat myöhässä teknisen vian takia. Kiskoliikenteen epäluotettavuus ajaa matkustajat joko linja-autoihin tai omiin autoihin. Monet eläkeläiset ovat jo niin tehneet edellisen lippujen hinnankorotuksen takia. Myöhästelyt eivät tuo matkustajia takaisin.

Lähettänyt käyttäjä ebilock vai SIMIS (kirjautumaton)
Ebilock oli RHK ylijohtajan valinta vastaiskuna SIMIS ylivallalle. Kaikki kaapelit uusittiin kun toimittaja vaihtui. Vanhoja kaapeleita ei kaiveta ylös kun nyt tuleekin taas SIMIS takaisin. 1200km uusia kaapeleita. Veronmaksajan rahat menee tähän minä voin nostaa pöydälle ja tuupata perään meininkiin.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut