Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Tulokset tuli! Lakki käteen!

18.05.201718:27
  • Sopiva ja hyvin istuva lakki löytyi Jerry Malisen päähän nopeasti. Kuva: Tuija Pauhu

Tänään julkaistut ylioppilaskokeiden arvosanat synnyttivät vilinää Sokoksen yläkertaan. Paikalta lakkia haki myös kerimäkeläinen Savonlinnan lyseon lukion abiturientti ja kevään ylioppilas Jerry Malinen.
Sopiva ja hyvin istuva lakki löytyi Malisen päähän nopeasti, joten nuorelle miehelle jäi reilusti aikaa puhua kevään urakastaan.
Malinen totta tosiaan voi puhua urakasta.
Kaiken kaikkiaan hän kirjoitti äidinkielen, englannin, pitkän matematiikan, kemian, biologian ja terveystiedon. Noista aineista terveystieto meni parhaiten, tuloksena oli eximia. Laudaturkin jäi vain pisteen päähän
— Kemia ja matikka puolestaan olivat selkeästi haastavimmat. Ne menivätkin heikoiten, Malinen kertoo.
Hän sanoo olevansa kaiken kaikkiaan ihan tyytyväinen kirjoitustensa tuloksiin.

Juhlahumun suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Kutsut Malisen perhe lähetti juuri, ja vielä ei olekaan tiedossa, kuinka suuret juhlista muodostuu. Juhlapaikkana toimii joka tapauksessa koti.
— Sitten illalla pitää varmaan lähteä juhlimaan johonkin muualle.
Pirskeiden hillittyä Malinen työskentelee Sokoksen S-Marketissa. Myöhemmin armeijan maastopuku kutsuu Malista Vekaranjärven legendaarisiin maastoihin.
Jatko-opiskelut ovat Maliselle vielä auki.
— Hain aika monipuolisesti, kun en tiedä vielä, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa.
Jos pääsykokeet menivät hyvin, Malisen saattaa tavoittaa vuoden päästä IT-insinööri tai fysioterapeuttiopinnoista Kuopiosta tai metsätalousinsinöörin opinnoista Joensuusta. 

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut