Tiistai, 19. syyskuu 2017
Reija

St Michel -sunnuntai vauhdissa — tehdäänkö tänään ennätyksiä?

16.07.201713:57
  • Sää suosii Mikkelin ravirataa. Overfun Match pääsi kunniakierrokselle yleisön eteen loimi selässään. Kuva: Ville Niskanen

St Michel -ravien sunnuntaipäivä on täydessä vauhdissa. Sää on aurinkoinen, joten sen puolesta radalla on mahdollista juosta todella hyviä aikoja. Kokenut raviohjastaja Harri Koivunen totesi ratahaastattelussa, että kavioura on hyvässä kunnossa.

— Rata on hyvä, mutta se ei ole ehkä ihan nopeimmassa mahdollisessa kunnossa, mutta oikein hyvä ja hevosystävällinen juosta.

Koivunen ohjasti voittoon Markku Punkarin valmentaman Overfun Matchin. Alusta loppuun johtanut tamma paransi ennätystään aikaan 1.12,5. Voitto ratkesi, kun rinnalla juossut Brain Freeze laukkasi.

— Siinä oli hetken aikaa tiukat paikat.

Päivän avauslähtö toi suuren ilon mikkeliläiselle Camila Vihannolle. Vihannon valmentama ja omistama kuusivuotias ruuna Juiseri pysyi ravilla ja vyöryi voittoon jo alkuiltapäivästä varsin runsaslukuisen yleisön edessä. Hevosen uusi ennätys on nyt 1.26,0.

— Hevonen on vahva, mutta vielä epävarma. Kun se varmistuu, sillä pärjää pitkälle. Nyt se voitti helposti, ohjastaja Henri Bollström totesi.

Myös ponilähdöissä nähtiin kotivoitto, kun Maria Kiukas ohjasti ykköseksi Jokimäen Sofian.

Päivän päälähtönä juostaan St Michel -ajo noin kello 16.55. Muita päivän mielenkiintoisimpia lähtöjä ovat nelivuotiaiden lämpöisten Eugen Pylvänäisen Muistoajo ja kuningatarkilpailun asetelmia ennakoiva St Michel Tammatähti.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

17.09. 12:11

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut