Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

East Volleylle kaksi mieluisaa pelaajasopimusta

10.08.201721:00
1
  • Enonkosken Pyrinnöstä tuttu Ilkka Sairanen iskee ensi kaudella East Volleyn väreissä. Kuva: Soila Puurtinen

Lentopallon miesten kakkossarjakauteen valmistautuva Savonlinnan East Volleyn edustusjoukkue on solminut kaksi merkittävää pelaajasopimusta.
Petteri Härkönen torjui vielä muiden seurojen kosiskelut ja jatkaa ensi kauden EV:n väreissä. Keskitorjujalupaus menee tammikuussa armeijaan.
Uutena pelaajana ryhmään liittyy tuttu paluumuuttaja Ilkka Sairanen. Viime kaudella Sairanen pelasi Susiraja Volleyn ykkössarjajoukkueessa Joensuussa. Sairasen lentopalloilevan veljessarjan nuorin painos pystyy pelaamaan yleispelaajana, hakkurina ja liberona.
Sairasella on tilillään muutama peli Saimaa Volleyn liigamiehistöstä sekä usean kauden kokemus ykkössarjasta Enonkosken Pyrinnön riveistä.

East Volleyn manageri Tero Kautonen on erittäin tyytyväinen Härkösen ja Sairasen sopimuksista.
— Molemmat ovat kovan luokan pelimiehiä meidän ryhmäämme.
East Volleylla on kolmetoista sopimuspelaajaa ja Kautosen mukaan se lienee lopullinen määrä. Toki syksyllä alkavat opiskelut saattavat muuttaa tilannetta. Yksi opintonsa kaupungissa aloittava pelaaja on antamassa näyttöjä.
— Harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki ja luottavaisin mielin ollaan menossa kohti sarjakautta.

Menoliikennettäkin seurasta on tapahtunut. Passari Jonne Väisänen sai opiskelupaikan Mikkelistä ja kovakätinen pallontappaja Tuomas Tervonen puolestaan muuttaa opintojen perässä Kuopioon.
Passareina ensi kaudella pelaavat Jere Puolakka ja Henry Helkala.
Miesten kakkossarjakausi alkaa 2. lokakuuta.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Leo (kirjautumaton)
Hieno homma, että Ilkka ja Petteri vahvistavat East Volleyn miehistöä. Kummankin pelaaminen on parhaimmillaan rauhallisen tehokasta, missä ei helppoja junnumaisia "sähellyspisteitä" vastustajalle paljon anneta. Ei muuta East nyt kun raivoisaa taistelua ja peli-iloa kentälle ja seuraavan kauden suunnaksi ykkössarja!! Myö koitetaan pitää katsomossa niin kovaa meteliä, että vastustajat vapisee.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä